25 Квітня 2024, 10:36 | Реєстрація | Вхід
/ Прийом прози та поезії до Альманаху «Наш Край» - 24 Серпня 2021

Прийом прози та поезії до Альманаху «Наш Край»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 24 Серпня 2021 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: 180 грн.
Місто: Україна
Рейтинг: 2.7
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1482


30 років вже минає з того дня, як наша держава здобула свою Незалежність. Багатовікова боротьба українського народу за право мати свою соборну, незалежну демократичну державу багата звитяжними сторінками і сповнена непростих випробувань. Шанобливе та поважне ставлення до нашої історії, здобутків наших предків і сучасників, здатність до співчуття і взаємодопомоги, незважаючи ні на що, за всіх часів були притаманні українському народові, що ставало опорою духовності, інтелекту, звершень.

Видавництво «Лілія» з нагоди Дня Незалежності України розпочинає прийом робіт і запрошує Вас долучитися до нового патріотичного альманаху «Наш Край», який присвячений поняттям патріотизму, любові до рідної мови, землі, народних символів, нашій багатій героїчній історії і не менш героїчному сьогоденню, любові до рідного краю і своєї Батьківщини.

До альманаху запрошуються поети та прозаїки.

Тематика творів: патріотична, любов до свого міста/села, де народились чи виросли, любов до України.

Орієнтовне форматування: прозові та поетичні тексти мають розміщуватись на 3-х сторінках документу Microsoft Word формату А5, (12 кегль, шрифт Times New Roman, одинарний міжрядковий інтервал).

Роботи подаються на попереднє узгодження у електронному вигляді, з повним ім’ям автора, його поштовою адресою (для пересилки готових примірників), контактним телефоном (для узгоджень) на електронну адресу almanah@vidatiknigu.com.ua 
до 24 серпня 2021 року (включно).

Альманах буде видано із залученням коштів авторів. Кожен автор переказує на платіжну картку Видавництва 180 гривень вступного внеску. Якщо автор бажає розмістити текст більше 3-х сторінок, здійснює доплату з розрахунку 30 гривень за кожну додаткову сторінку.

За участь у проєкті, один примірник альманаху буде надіслано кожному автору Укрпоштою або Новою поштою (доставка коштом одержувача). Якщо автор бажає отримати додаткові примірники, здійснює доплату по 79 гривень за кожен додатковий примірник.

Джерело інформації: https://www.vidatiknigu.com.ua/almanah/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar