29 Березня 2024, 00:10 | Реєстрація | Вхід
/ Конференція перекладацької галузі UTICamp - 2021 - 25 Липня 2021

Конференція перекладацької галузі UTICamp - 2021

Категорія: «Події»
Дата: 25 Липня 2021 (Неділя)
Час: 09:00
Вартість: за умовами заходу
Місто: Дніпро
Місце: Табір «Метеорит»
Адреса: 43 км від м. Дніпро
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1269


Вивчаєш переклад? Вже працюєш за спеціальністю? Чи тільки робиш свої перші кроки у перекладацькій галузі? А скільки перекладацьких конференцій в Україні ти зможеш назвати? Одну, дві, а, можливо, жодної? 

Знайомся з UTICamp — найбільшою перекладацькою конференцією в нашій країні. Та не квапся уявляти закритий простір, людей в офіційному одязі і перекладачів, до яких не підступитися. На UTICamp, конференції, що проходить просто неба серед лісу, ти не лише почуєш купу цікавого з реального життя перекладачів і, цілком можливо, познайомишся зі своїм майбутнім роботодавцем, але й відпочинеш від міського шуму і влаштуєш собі незабутні літні канікули! 

UTICamp — унікальний для перекладацької галузі захід, який щороку протягом тижня триває у мальовничому заповідному лісі просто неба.

Чекаємо на вас 19—25 липня 2021 року в незмінному місці проведення конференції — гостинному кемпінг-парку «Метеорит», що розташований поблизу м. Дніпро (Україна)

Програма UTICamp розподілена за потоками, тож ти зможеш обрати ті теми, що цікавлять саме тебе. І невеличкий спойлер для своїх: цього року готується окремий потік для студентів, який зробить UTICamp вдвічі веселішим та кориснішим для всіх, хто планує реалізувати себе в перекладацькій галузі. Вартість участі для студентів і викладачів (тож так, клич того викладача, який так надихає тебе на роботу в цій сфері) завжди приємна і складає 50% від вартості основного квитка

Переваг, які можуть покласти початок твоїй блискучій кар'єрі, ще безліч, проте досвід — це не лише знання, а й емоції. На UTICamp ти співатимеш пісні під хрускіт багаття, проведеш усю ніч під найяскравішими зорями, не в змозі відірватися від цікавої розмови, і знову віднайдеш себе. Це не просто конференція, це довгоочікувана зустріч великої родини, що надовго подарує тобі таке бажане натхнення! 

І наостанок є ще один сюрприз: до 1 грудня є можливість купити квиточок на UTICamp-2021 за пропозицією Early Bird, тож ціна буде ще приємнішою. 

Подробиці: https://utic.eu/uk


0 коментарів

Залишити коментар

avatar