26 Квітня 2024, 22:56 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірника наукових праць «Південь України» - 14 Червня 2021

Презентація збірника наукових праць «Південь України»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Червня 2021 (Понеділок)
Час: 12:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Одеса
Місце: ООУНБ ім. М. Грушевського
Адреса: вул. Троїцька, 49/51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 413


14 червня 2021 року о 12:30 Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Грушевського запрошує на презентацію збірника наукових праць «Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри» за редакцією професора, доктора історичних наук, завідувача кафедри українознавства, історико-правових і мовних дисциплін Одеського національного морського університету Миколи Івановича Михайлуци

Видання приурочено до 30-річчя Незалежності України і присвячено історії Півдня України та Подунав’я у різні періоди та епохи, українській культурі та духовності сусідніх етнокультур, історії православ’я та інших конфесій, міжнародним і міжрегіональним зв’язкам, мовознавству тощо. До збірника увійшли наукові статті, виступи та матеріали круглого столу «Становлення державної незалежності: історична практика й історична пам’ять (кінець XX ст. - 1-а чверть XXI ст.)», а також матеріали VIII Міжнародної наукової конференції, що відбулися у м. Одесі 4-5 червня 2021 р.

Збірник наукових праць видано за підтримки голови Одеської обласної державної адміністрації, Почесного громадянина м.Одеси та Одеської області Сергія Рафаїловича Гриневецького.   
 
На презентацію запрошено вчених-істориків, краєзнавців, мовознавців, учителів, учнівську та студентську молодь і всіх, хто цікавиться історією та духовністю від минулого до сучасності.

Презентація відбудеться за адресою: м. Одеса, вул. Троїцька, б. 49/51, ООУНБ ім. М. Грушевського, відділ соціокультурної діяльності (1-й поверх). Тел.  для  довідок: 722-50-69. Вхід вільний!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar