19 Квітня 2024, 05:44 | Реєстрація | Вхід
/ Книжки для дорослих. Як старшати, а не старіти - 8 Червня 2021

Книжки для дорослих. Як старшати, а не старіти

Категорія: «Події»
Дата: 08 Червня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Urban Space 500
Адреса: вул. Бориса Грінченка, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 344


Реалістично про старшання Дарки у «Книжці для дорослих. Як старшати, але не старіти» Дарки Озерної, перша офлайн презентація якої відбудеться 8 червня о 19.00.

Власне, в нашому інформаційному просторі життя всіх людей, старших навіть за 35 років, малопомітне. Чим живуть «дорослі»? А це правда, що старші люди всі хворі, занудні, несучасні, не хочуть сексу і не подобаються собі в дзеркалі?.. Ні, неправда.

Давно на часі переглянути ставлення до віку, старіння, старшання, хронічних хвороб. При чому не просто «взяти і перестати хворіти», а збагнути, що з нами відбувається, які є ризики та можливості в кожного віку, та продовжити старшати, та не старіти.

«Книжка для дорослих. Як старшати, але не старіти» в цьому допоможе. В ній йде мова про чинники, що сповільнюють чи прискорюють старіння, про запобігання серцево-судинним хворобам та раку, життя з діабетом та хворобами легень й кишківника, піклування про тіло від очей до кісток, психічний добробут, загальні та специфічні поради з харчування, про менопаузу, ерекцію, секс, й те, як жити довго і щасливо. Тільки без магії й чарівних пігулок.

Дарка Озерна — медична журналістка, біологиня і популяризаторка здорового способу життя. Пише колонки для «ВВС Україна», «Український тиждень», «Повага» та «Ногибоги», веде програми про здоров’я і науку на Радіо «Культура».

Подія відбувається за підтримки Urban Space 500.
Вхід на презентацію вільний, але за попередньою реєстрацією.
Реєстрація за лінком: https://cutt.ly/ZnlZghG



0 коментарів

Залишити коментар

avatar