26 Квітня 2024, 01:52 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Олени Герасим’юк «Тюремна пісня» - 22 Травня 2021

Презентація книги Олени Герасим’юк «Тюремна пісня»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Травня 2021 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Одеса
Місце: Одеська національна наукова бібліотека
Адреса: вул. Пастера, 13
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 406


У рамках XXIІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» відбудеться творча зустріч з письменницею Оленою Герасим’юк, яка пройде 22 травня о 16:00 у відділі міжнародних проектів Одеської національної наукової бібліотеки.

Олена Герасим'юк — одна з найяскравіших представниць поетичного покоління десятих, яка, щойно розпочавши літературну діяльність, одразу стала в рівень з найвідомішими поетами. Авторка «Розстрільного календаря», волонтерка, парамедик добровольчого батальйону «Госпітальєри». Має нагороду «За збережене життя».

На творчій зустрічі буде презентовано книгу «Тюремна пісня», яка вийшла у видавництві «Люта Справа» минулого року. «Тюремна пісня» — це друга книжка віршів Олени Герасим'юк. Це вірші про любов і ненависть, про тугу за родиною та про війну, про життя і смерть. Вони написані простою, не цензурованою, фактично воєнною мовою. Вірші Герасим'юк вражають своїм стилістичним та інтонаційним багатством, і, менше з тим, важко згадати іншого молодого поета, який би так міцно спирався на українську культурну традицію в усіх її проявах.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar