25 Квітня 2024, 06:43 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Станісласа Деана «Як ми вчимося» - 21 Травня 2021

Презентація книги Станісласа Деана «Як ми вчимося»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Травня 2021 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 365


Видавництво «Лабораторія» та книгарня «Є» запрошують на презентацію книжки Станісласа Деана «Як ми вчимося. Чому мозок навчається краще ніж машина… поки що».

Станіслас Деан — науковець в галузі когнітивних наук, що досліджує питання того, як відбувається на нейронному рівні читання, усвідомлення номерів і лічби та що таке свідомість в цілому. Деан аналізує та досліджує як біологічні процеси в мозку сприяють навчанню людини в різні періоди — від немовляти до дорослого. Як за допомогою інтуїції діти «завантажують» свій мозок інформацією — і як це потім сприяє змінам в когнітивній функції мозку.

Про важливість роботи Станісласа Деана, що таке нейронаука сьогодні та яке її місце в україні говоритимемо разом з Сергієм Диниловим — CEO Beehiveor Academy and R&D Labs, кандидатом біологічних наук, доцентом КНУ ім. Т. Шевченка, та Олексієм Болдирєвим — нейрофізіологом, біофізиком, молекулярним біологом, молодшим науковим співробітником Інституту фізіології ім. Богомольця НАНУ.
Модератор: Олександр Панасюк

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.
Реєстрація за посиланням: cutt.ly/lbVHoZf

Увага! Реєстрація закриється одразу після повної заповненості залу. Зворотній лист про підтвердження реєстрації не надходитиме.
Онлайн-трансляція відбудеться на сторінці книгарні «Є» та видавництва «Лабораторія».

Увага! Захід проводиться з дотриманням усіх санітарних норм.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar