29 Березня 2024, 12:37 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна премія імені Ігоря Федорова - 2021 - 15 Травня 2021

Літературна премія імені Ігоря Федорова - 2021

Категорія: «Конкурси»
Дата: 14 Травня 2021 (П'ятниця)
Час: 23:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2040


На Вінниччині стартував конкурс на здобуття Всеукраїнської літературної премії за найкращі фантастичні твори ім. Ігоря Федорова.

«Стартуємо з 1 квітня – розпочинаємо прийом творів науково-популярної фантастики щорічного конкурсу на здобуття літературної премії імені Ігоря Федорова. Чекаємо творів у жанрі фантастики з усієї України, шукаємо нові імена талановитих авторів-фантастів. Для переможців передбачено три премії і можливість опублікувати їх в одному з найкращих літературних журналів України – «Вінницький край», – повідомив голова Вінницької обласної організації НСПУ Вадим Вітковський.

Твори від претендентів на здобуття Літературної премії ім. Федорова прийматимуть до 15 травня, їх можна надіслати на адресу організаторів конкурсу vadvit-8@ukr.net. Обсяг конкурсного твору не повинен перевищувати 20 сторінок. Від одного автора приймається лише одна робота.

Журі визначить переможців, їх назвуть у середині травня. Для лауреата першої премії передбачена винагорода у розмірі 5000 гривень, другої – 3000 і третьої – 1000 гривень. 

Імена переможців будуть названі в середині травня. Твори переможців будуть опубліковані в літературному журналі «Вінницький край».


Літературна премія імені Ігоря Федорова за найкращий твір малої форми у жанрі фантастики заснована 2018 року Вінницькою обласною організацією НСПУ та мамою відомого українського фантаста Ігоря Федорова – Нелею Миколаївною. Федоров відомий як автор сценарію двох серій американського серіалу «X-Files» («Секретні матеріали»). За радянських часів організовував всесоюзні зльоти любителів фантастики «Віннікон». Автор збірки для дітей «Казки дивного лісу» і книги віршів «Кощуна». Переклав з англійської роман американської письменниці Джейн Йолен «Карти смутку» (Cards of Grief).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar