19 Квітня 2024, 01:09 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-зустріч з письменницею Іриною Мацко - 9 Квітня 2021

Онлайн-зустріч з письменницею Іриною Мацко

Категорія: «Події»
Дата: 09 Квітня 2021 (П'ятниця)
Час: 10:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 365


Нещодавно весь світ відзначав Міжнародний день дитячої книги. Тому ми вирішили познайомити вас із Іриною Мацко, доробок та громадська діяльність якої значною мірою присвячені літературі для дітей. Запрошуємо вас долучитися до онлайн-зустрічі у прямому етері, яка відбудеться 9 квітня о 10.00. Модеруватиме подію Ірина Костюк.

Ірина Мацко - відома українська письменниця, казкарка, член НСПУ, автор книг для підлітків, новел для дорослих, творів нон-фікшн, альбомів, експерт УКФ у напрямку «Література та видавнича справа», керівник креат-студії «ІРИска» та літературної студії «Майстерня казки». У минулому бухгалтер, дизайнер, редактор, засновник видавництва «ІрМа», бібліотекар. Освіта економічна та художня.

Написала близько 20 книг в різних жанрах і напрямах, видається в десяти видавництвах України та Польщі. Має багато нагород і перемог у літературних конкурсах.

Ірина - автор рекорду України у номінації «Найбільша рукотворна книга України» (2012 рік) за книгу-велетень «Казки із Дивокраю». Фіналіст першого конкурсу малої прози «Сила малого». Призер конкурсу творів для дітей «Мистецької Сторінки» та часопису «Захід-Схід» (казка «Пригоди дубового листочка»). Призер конкурсу «Рукомесло 2009» у розділі дитячої прози за твір «Медовий сухарик». Призер конкурсу «Великоднє сяйво» у 2012 році від журналу «Крилаті» за казку «Загублена писанка». Переможець конкурсу ім. Леся Мартовича у 2014 році за твір «Вогняна квітка». Призер конкурсу патріотичної прози «Мрії збуваються!» у 2015 році за твір «Золотий тризубець» (1 місце).

Крім цього любить природу, книги, музику, танці, особливо фламенко, живопис, дизайн, кінний спорт, і все, що поєднано з мистецтвом. Це все, що наповнює, дає натхнення та силу.
Долучайтеся до розмови, ставте запитання в коментарях і знайомтеся з нашою гостею.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar