20 Квітня 2024, 16:07 | Реєстрація | Вхід
/ Наталія Гайда «Від ілюстрації до анімації» - 1 Квітня 2021

Наталія Гайда «Від ілюстрації до анімації»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Квітня 2021 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 345


Програма імені Фулбрайта в Україні розпочинає серію семінарів на відзначення 75-ї річниці діяльності. Фулбрайтівські семінари за участі випускників Програми та запрошених доповідачів — це чудова нагода познайомитись з колом яскравих фахівців, які, використовуючи унікальний американський досвід, збагачують й пришвидшують розвиток сучасної української науки та культури.

Запрошуємо на розмову з Наталією ГАЙДОЮ — відомою українською ілюстраторкою, стипендіаткою Програми імені Фулбрайта 2018-2020. Наталія навчалась на анімаційному відділенні коледжу дизайну та мистецтв в Саванні (Savannah College of Art & Design, Savannah, GA; M.A. Study in Animation) і змогла здійснити свою давню мрію — отримати освіту аніматора.

Художниця працювала з численними великими українськими видавництвами («ВСЛ», «Віват», «Чорні вівці», «Книголав», «Наш формат», «Школа»), а також з видавництвами у США, Ізраїлі, Білорусі та інших країнах. Організовувала й брала участь у чисельних виставках та артпроєктах. Працює як ілюстраторка у сфері ігор, анімації, реклами.

Після повернення з фулбрайтівської програми, продовжуючи роботу з анімаційними та книжковими проєктами, Наталка навчається на програмі Віжуал Девелопмент Мастерс в IDEA Academy, Рим, Італія (IDEA Academy, Roma, Italy; Visual Development Master’s course). Сайт: https://gaidanataliia.com/

До розмови з Наталією Гайдою ми запросили Олену Голубєву, продюсерку анімаційної студії «Червоний собака», виконавчу директорку ГС «Українська анімаційна асоціація» («УАнімА»). Понад 15 років Олена Голубєва займається продюсуванням анімаційних фільмів, серед яких — музичний кліп «Країна мрій», перший анімаційний стерео фільм «Дівчинка з риб’ячим хвостом», повнометражний анімаційний фільм «Віктор-робот» (у прокаті з 24 червня 2020 року). Має магістерський ступінь із соціальної психології.

Долучитись до участі ви зможете, виповнивши реєстраційну форму: cutt.ly/3x0PTlD



0 коментарів

Залишити коментар

avatar