20 Квітня 2024, 12:54 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Сергія Пантюка «Швидше не буває» - 25 Березня 2021

Презентація книги Сергія Пантюка «Швидше не буває»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2021 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Сяйво книги»
Адреса: вулиця Велика Васильківська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 492


25 березня о 19.00 відбудеться презентація книги Сергія Пантюка «Швидше не буває».

Про що книга «Швидше не буває» автора Сергія Пантюка?
Найважливіше для підлітків: пригоди, спорт, почуття

ПРО КНИЖКУ «ШВИДШЕ НЕ БУВАЄ» СЕРГІЯ ПАНТЮКА

Як іноді хочеться, щоб з’явився добрий чарівник, змахнув паличкою чи клацнув пальцями – і миттю вирішив усі наші проблеми... Ось до Ельвіри – звичайної школярки з купою проблем – такий чарівник з’являється. І здійснює її найзаповітнішу мрію: за рік дівчинка, для якої плавання було просто розрадою і релаксом, досягає фантастичних результатів у спорті, ба навіть стає олімпійською чемпіонкою! Здавалося б, слава, гроші й усе, чого забажаєш – але при цьому в Ельвіри таке відчуття, що її життя котиться в прірву. Дівчина впевнена, що за цими здобутками втратила щось значно важливіше. І тоді Ельвіра починає ухвалювати важливі рішення САМА. Дуже важливі й несподівані рішення...

ДЛЯ КОГО КНИГА

Для підлітків, 10+, яким важливе самоусвідомлення, бажання самоствердження, узгодження мрій і реальності; а також для батьків, які переймаються становленням і соціалізацією своїх дітей підліткового віку.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА?

Тому що це казка – але не для тих маленьких діток, які зазвичай читають і люблять казки, а для підлітків, які вже в казки не вірять, хоча насправді їм цього ще дуже-дуже хочеться. І це книжка про почуття, по-справжньому складні й глибокі, – але найважливішим серед цих почуттів є тут не кохання, – хоча кохання тут теж, ясна річ, є, бо як же в гарній підлітковій книжці без нього.

ПРО АВТОРА

Сергій Пантюк — поет, прозаїк, публіцист, громадський діяч, активний учасник Помаранчевої Революції і Революції Гідності, організатор літературно-мистецьких акцій і фестивалів у Чернівцях, Хмельницькому та Києві, автор багатьох книжок для дорослих і дітей, зокрема уславлених «Пана Перевертаса» та «Вінчі й Едісона», включених у програму НУШ (Нової української школи). Також відомий як «грибний гуру», засновник інтернет- спільноти «Руки заГРИбущі», присвяченої грибам і грибникам.

Ілюстрації зробила Марія Іванова — психологиня і художниця з м. Хмельницького. Разом із поетом Сергієм Пантюком створила «Емоджинаріум» – навчально-ігровий посібник з емоційного розвитку дітей, а також намалювала «Абетку грибника» – дитячий нонфікшн, присвячений грибам і «тихому полюванню».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar