29 Березня 2024, 15:04 | Реєстрація | Вхід
/ Мстислав Чернов. Часи Сновидінь. Кохання й війна - 14 Березня 2021

Мстислав Чернов. Часи Сновидінь. Кохання й війна

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2021 (Неділя)
Час: 19:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Харків
Місце: Харківська резиденція «Слово»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 401


Кохання та війна — це сновидіння, від яких неможливо прокинутись. Заплющте очі. Ви побачите окуповані російськими військами Донецьк та Слов'янськ. Війну очима українських солдатів. Війну очима сепаратистів. Збитий Boeing MH17. Листи з пристрасними зізнаннями в коханні. Жорстоке вбивство. Падіння комуністичних символів. Італійську Катанію, охоплену антиміграційними протестами. Буддистський монастир. Гімалайські вершини, від яких захоплює подих. На вас чекає відчайдушна подорож на межі документалістики й психологічного детективу, де разом із героями роману вам до останньої сторінки доведеться шукати межу між війною і миром, самовдосконаленням і саморуйнуванням, коханням і ненавистю.

Роман «Часи сновидінь» — підсумок восьмирічної праці Мстислава Чернова, відомого українського кореспондента Associated Press, переможця найпрестижніших світових конкурсів у сфері фото- і відеожурналістики, який працював у гарячих точках і під час революцій в Іраку, Сирії, Лівії, Секторі Газа, на сході України, у Гонконзі, Вірменії та Білорусі. Знімав терористичні атаки та протести в Парижі, Лондоні, Туреччині, Каталонії, Європейську міграційну кризу в Греції, Македонії, Сербії, Угорщині, пандемію COVID-19 в Україні та глобальну екологічну кризу за Північним Полярним колом.

Друзі, для того, щоб ми могли й надалі робити «Квартирники в «Слові» та розвивати цю резиденцію, просимо гостей події зробити БЛАГОДІЙНІ ВНЕСКИ ВІД 100 грн.
Оскільки часи й досі карантинні, а простір квартири обмежений стінами, кількість місць обмежена і РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА

Зареєструватися на подію можете за посиланням: https://forms.gle/UAYrEa9a45hpETQm6
Деталі про те, як потрапити до квартири, ви отримаєте на пошту після реєстрації.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar