20 Квітня 2024, 14:29 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки Сергія Смальчука «Заходьте в груди» - 27 Лютого 2021

Презентація збірки Сергія Смальчука «Заходьте в груди»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Лютого 2021 (Субота)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 421


У суботу, 27 лютого, в "Купідоні" в Києві відбудеться непересічна подія — презентація першої збірки поета, актора, журналіста і телеведучого Сергія Смальчука.

Книга має назву "Заходьте в груди” — і саме цей рядок найточніше передає ту атмосферу, яка пануватиме на презентації. На заході буде щиро, відверто і по-справжньому — так, як це завжди є у віршах Сергія Смальчука.

Збірка поезій "Заходьте в груди” (видавництво "Люта Справа”) — зовсім свіжа, ще гаряча, вона побачила світ буквально кілька днів тому. Гості презентацїі зможуть першими придбати книгу безпосередньо під час заходу, а також отримати автограф поета. Більше того — під час презентації Сергій Смальчук читатиме свої вірші наживо. А ще гостей чекатимуть неймовірні сюрпризи!

Музичну частину заходу забезпечить фантастичний Віктор Верба (Жалнін). Саме він написав музику до вистави "Не Сам / Подорожні” за віршами Сергія Смальчука. Прем’єра вистави відбудеться в Києві рівно за тиждень після презентації збірки — 6 березня.

Ведучою презентації стане поетка, солістка гурту VLASNA, засновниця проекту "ІншіВірші” Тетяна Власова.

Поезії Сергія Смальчука є продовженням літературної традиції українських поетів 60-х років. Тут представлені любовна лірика, містичний епос, інтимні, майже підсвідомі, сповіді поета. Тут присутнє місто, за життям мешканців якого спостерігає автор, є сільські замальовки, зіткнення буденних та міфічних образів, є місце діалогам, монологам, притчам. Рядки то складаються у марш або в пісню, то навпаки розтягуються у довге полотно прози, не втрачаючи при цьому рими та ритму.

Збірка поезій "Заходьте в груди” — відкритий нерв, що оголився у своїй самотності, у пошуку сенсів та відповідей на запитання, які від початку віків позбавляли людей сну. Та попри хронічну осінь, поміж рядків — незмінне бажання дихати та жити на розрив аорти. Поезія, яка викличе суперечки і точно не залишить байдужим.

Чекаємо вас на презентації збірки!
Коли: 27 лютого, 19.00. Де: «Купідон» (вул. Пушкінська, 1-3). Вхід вільний.
Організатор заходу — літературно-мистецький проект «ІншіВірші».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar