18 Квітня 2024, 21:55 | Реєстрація | Вхід
/ «Українське суспільство і пам'ять про Голокост» - 27 Січня 2021

«Українське суспільство і пам'ять про Голокост»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Січня 2021 (Середа)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 378


Щорічний круглий стіл «Українське суспільство і пам'ять про Голокост: наукові та освітні аспекти» - це майданчик для обговорення гострих і надзвичайно актуальних для українського суспільства проблем толерантності, протидії антисемітизму та ромофобії, налагодження міжнародного співробітництва в галузі збереження пам`яті про Голокост. Цей захід спрямований на заохочення громадських дискусій щодо вшанування пам’яті жертв Голокосту в українському суспільстві, сприяння дослідженню та викладанню питань про Голокост в Україні.

Цього року, зважаючи на карантинні обмеження, введені через пандемію COVID-19, захід відбуватиметься 27 січня у форматі онлайн-марафону із трансляцією у Facebook та YouTube, початок о 10:00. Учасниками та глядачами заходу можуть стати всі бажаючі, які цікавляться історією Голокосту, досліджують та викладають цю тему, працюють над протидією антисемітизму та ромофобії. Під час заходу глядачі зможуть ставити запитання та висловлюватись у коментарях до трансляції.

Організаторами XIV щорічного круглого столу «Українське суспільство і пам'ять про Голокост: наукові та освітні аспекти» є Український центр вивчення історії Голокосту та Goethe-Institut в Україні.





0 коментарів

Залишити коментар

avatar