19 Квітня 2024, 04:12 | Реєстрація | Вхід
/ Тетяна Жданова «Сенс життя та його маркетинг» - 25 Січня 2021

Тетяна Жданова «Сенс життя та його маркетинг»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Січня 2021 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: PASTATECA
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 505


25 січня поспілкуємося з Тетяною Ждановою! Зустріч відбудеться в 2 форматах – офлайн та онлайн трансляція на Facebook сторінці kniga.biz.ua. Реєстрація для бажаючих відвідати офлайн зустріч: forms.gle/RcmmFAqqjW1xy5Ko9

Тетяна Жданова — маркетолог-практик, експертка з корпоративного та туристичного брендингу, засновниця агентства Brandhouse, яка створила підхід gravitation marketing.

Нещодавно вийшло друге оновлення видання її книги "Сенс життя і його маркетинг”, одразу російською та українською мовою.

Поговоримо про ідею та створення її книги про "культуру дорослішання”, кого авторка бачить її аудиторією, та чим нове видання відрізняється від попереднього.

Також Тетяна Жданова відповість на запитання читачів та учасників зустрічі, підпише примірники, та подарує "Сенс життя і його маркетинг” автору найцікавішого запитання.
Залишайте ваші запитання в коментарях до публікацій заходу, надсилайте у прямому ефірі чи ставте наживо вже 25 січня.

Наживо зустрінемось в ресторані у нашого партнера – PASTATECA, на Подолі, в окремому залі з книжкковими полицями (https://www.facebook.com/pastatecakiev).

Тож цікаву розмову можна буде доповнити філіжанкою кави або чаю, та винточеними стравами італійської кухні. Кількість місць на живу зустріч обмежена, і обов’язкова реєстрація.

До зустрічі 25 січня!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar