23 Квітня 2024, 10:32 | Реєстрація | Вхід
/ Читка збірки «Біла книга правосуддя» у театрі - 29 Грудня 2020

Читка збірки «Біла книга правосуддя» у театрі

Категорія: «Події»
Дата: 29 Грудня 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: за умовами театру
Місто: Київ
Місце: Театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
Адреса: Броварський проспект, 25
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 408


Історія терору в Білорусі голосами акторів театру.

29 грудня в Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра о 19:00 пройде читка збірки «Біла книга правосуддя» («В пошуках справедливості. Історії насильства в Білорусі»). Режисери читки: Тамара Трунова та Павло Ар'є.

Читають актори Театру драми і комедії: Олег Стефан, Оксана Черкашина, Світлана Орліченко, Олег Гуцуляк, Тетяна Круліковська, Ірина Мельник, Катерина Савенкова та актори-студенти Анфіса Лазебна і Стас Мухін.

Розповіді про тортури, каліцтва, приниження та жорстокість, які довелося витерпіти затриманим білорусам - в спільному проєкті Театру драми і комедії на лівому березі Дніпра та Громадської незалежної ініціативи Free Belarus Center.

«Біла книга правосуддя» - збірка розповідей жертв поліцейського насильства в Білорусі.

У нещодавно презентованій книзі зібрані свідчення катувань і жорстокості представників силових структур по відношенню до громадян Білорусі в серпні-вересні 2020 року.

Незалежні білоруські ЗМІ почали збирати свідчення, коли вся країна була охоплена звістками, що робиться в камерах багатьох відділів міліції, слідчих ізоляторів та в'язниць.

Збірку створено недержавними організаціями: «Білорусь у фокусі», «Білоруський прес-клуб», Білоруська асоціація журналістів (БАЖ), «Правова ініціатива» та правозахисний центр «Весна».

Завантажити «Білу книгу правосуддя» можна за посиланням: www.belarusinfocus.info/by/dyskusii/u-poshukah-pravasuddzya-gistoryi-gvaltu-u-belarusi

Київ, Театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, Броварський проспект, 25


0 коментарів

Залишити коментар

avatar