28 Березня 2024, 15:56 | Реєстрація | Вхід
/ Creative Women Publishing | GIRL POWER ON/OFF - 3 Грудня 2020

Creative Women Publishing | GIRL POWER ON/OFF

Категорія: «Події»
Дата: 03 Грудня 2020 (Четвер)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 385


3 грудня о 15:00 видавництво Creative Women Publishing ініціює мовчазний zoom-перформанс GIRL POWER ON/OFF в рамках міжнародної кампанії «16 днів проти гендерного насильства». Це спроба привернути увагу до складних, табуйованих і тому часто замовчуваних аспектів жіночого досвіду: тілесність, сексуальність, материнство, проживання важкої хвороби, втрату близьких людей та домашнє насильство, токсичні стосунки.

Коротко про формат zoom-перформансу: всі охочі зберуться у zoom-коло та проведуть 15 хвилин у повній тиші, аби символічно підкреслити замовчування жіночого досвіду та об’єднатися на підтримку одна одної. 

Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/225263172363126


Перформанс відбудеться в рамках міжнародної кампанії «16 днів проти гендерного насильства» та на підтримку дебютної книжки Creative Women Publishing «Про що вона мовчить», написаної жінками для жінок.

Нині на Спільнокошті триває збір коштів на видання цієї книжки (biggggidea.com/project/pro-scho-vona-movchyt/). Проєкт отримав потужний відгук спільноти, зібравши за перший тиждень 75% потрібної суми, і потрапив до ТОП-3 найуспішніших проєктів за історію платформи Big Ideaaa.

Creative Women Publishing – видавничий проєкт у форматі соціального підприємництва, покликаний посилити роль та проявленість жінок в українському суспільстві.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar