19 Квітня 2024, 03:38 | Реєстрація | Вхід
/ УІК | Гранти інституційної підтримки - 16 Листопада 2020

УІК | Гранти інституційної підтримки

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Листопада 2020 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 863


Український інститут книги оголошує про приймання заявок щодо надання інституційної підтримки у формі грантів суб'єктам видавничої справи.

Кошти гранту можуть бути використані видавцем з дати прийняття Наглядової радою Інституту рішення про надання гранту, на оплату прямих витрат, безпосередньо пов’язаних з виданням книжкової продукції державною мовою (авторська винагорода та/або придбання прав на використання об’єкта права інтелектуальної власності, підготовка оригінал-макету, витрати на друк та витратні матеріали, пов’язані з друком, у тому числі витрати на виготовлення електронних книг та аудіокниг).

Загальна сума коштів на інституційну підтримку видавців в 2020 році – 150 000 000 гривень. Гранична сума гранту для одного видавця - 5 000 000 гривень.

Детальніша інформація про те, хто може подаватися, умови отримання гранту, спосіб подання заявки та документів, терміни подачі заявки, документів та реалізації проекту, етапи реалізації та додатки до оголошення - ЗНАХОДИТЬСЯ ТУТ. Також документи (Оголошення, Заявка суб'єкта видавничої справи для отримання інституційної підтримки, Додатки до оголошення) знаходяться на сайті УІК в рубриці Публічна інформація: https://book-institute.org.ua/public_info.

Подача заявки: до 16.11.2020 рр. (включно) (до 18.00 за київським часом).

Наказ МКІП про затвердження Порядку надання інституційної підтримки у формі грантів суб'єктам видавничої справи: https://ips.ligazakon.net/document/RE35358?an=1

Український інститут книги — державна установа при Міністерстві культури та інформаційної політики України, покликана формувати державну політику у книжковій галузі, провадити промоцію книгочитання в Україні, підтримувати книговидавничу справу, стимулювати перекладацьку діяльність, популяризувати українську літературу за кордоном.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar