25 Квітня 2024, 23:31 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Олеся Ільченка «Порт Житана» - 12 Листопада 2020

Презентація книжки Олеся Ільченка «Порт Житана»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Листопада 2020 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 374


В листопаді стартував новий сезон «Книжкових вечорів із PEN Ukraine» (#PEN_book_evening), які відбуватимуться на Facebook-сторінці Українського ПЕН.

У рамках проєкту 12 листопада о 18:00 відбудеться презентація нового роману Олеся Ільченка «Порт Житана» (видавництво Meridian Czernowitz). Модеруватиме зустріч письменник та журналіст Павло Вольвач. Під час презентації глядачі зможуть поставити запитання автору в коментарях до трансляції.

«Порт Житана» – затишний ресторанчик на березі мальовничого Женевського озера. У різний час він стає особливим місцем для Марка Мазура, українського художника-емігранта, який прославився своїми авангардними роботами в міжвоєнному Парижі, і Сергія Коваленка, мистецтвознавця, що збирає колекцію для впливового київського олігарха й намагається розкрити загадку таємничого зникнення свого славетного земляка. «Порт Житана» – це роман, у якому історія тісно переплетена із сучасністю, а мистецтво – із людськими долями і стосунками. Це роман про вимушену втечу й неодмінне повернення, фальшиву «любов» і справжнє кохання, про щоденний вибір, який здійснює людина.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar