20 Квітня 2024, 03:29 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч Клубу Книги в Арені Словесності | Київ - 24 Жовтня 2020

Зустріч Клубу Книги в Арені Словесності | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 24 Жовтня 2020 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Арена Словесності
Адреса: вул. Костянтинівська, 2-А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 409


Якщо Ви давно шукали місце, де в приємній, дружній атмосфері можна було б обговорити улюблені літературні твори, то Клуб Книги - це саме те, що Вам потрібно!

Тут у Вас буде змога не тільки поділитися враженнями від нещодавно прочитаної книги, але й послухати про твори, про які ви ніколи не чули, подискутувати на філософські теми, розкрити психологічні аспекти героїв, та просто отримати задоволення від літературних обговорень!

А позаяк зустрічі Клубу Книги будуть проходити на базі школи ораторського мистецтва Арена Словесності, у вас буде чудова нагода попрактикуватися у публічних виступах!

Формат: Ця зустріч Клубу Книги - перша, тому наразі ми пропонуємо взяти кожному учаснику свої улюблену книгу і підготувати 3-хв. розповідь про цей літературний твір. Після кожної розповіді буде невеличка дискусія або обговорення.

Кількість учасників: 15 людей. якщо ви бажаєте взяти участь у заході, реєструйтеся одразу: http://tiny.cc/bookclubwithArena

Що буде: соковиті, красномовні обговорення, за чашечкою міцної кави або ароматного чаю та смаколиками. Вхід: безкоштовно / добровільна подяка вітається

24 жовтня, 17:00. Київ, Арена Словесності, вул. Костянтинівська, 2-А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar