25 Квітня 2024, 19:44 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Миколи Мачківського «Древо триєдине» - 12 Жовтня 2020

Презентація книги Миколи Мачківського «Древо триєдине»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Жовтня 2020 (Понеділок)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 470


12 жовтня о 15.00 відбудеться зустріч у прямому етері зі знаним українським письменником Василем Горбатюком, котрий презентуватиме книгу спогадів свого колеги по перу, однодумця та доброго друга, письменника Миколи Мачківського. Модераторка зустрічі – Ірина Костюк.

«Древо триєдине» – це мемуарний твір, що об’єднав бувальщину, спогади та потішні історії з життя Миколи Антоновича. Автор цікаво розповідає про літературне середовище, в якому він зростав як письменник, про таких всесвітньовідомих майстрів пера, як Павло Тичина, Леонід Первомайський, Ліна Костенко, літераторів з інших країн – Олжаса Сулейменова, Юлію Друніну, Чингіза Айтматова, Давида Самойлова тощо.

Ви дізнаєтеся від Василя Горбатюка багато цікавого про життя і творчість Миколи Мачківського, адже саме він став редактором книги й автором передмови до неї. «Людина-енциклопедія, людина-пригода, людина-анекдот» – так коротко і влучно можна охарактеризувати Миколу Антоновича Мачківського, котрий багато років невтомно працює на літературній ниві, часто подорожує та просто дуже любить життя.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar