27 Квітня 2024, 08:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Наталії Ширант у Києві - 17 Вересня 2020

Презентація книжки Наталії Ширант у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Вересня 2020 (Четвер)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний музей Історії України у Другій Світовій Війні
Адреса: вул. Лаврська 24
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 410


У просторі музейного проєкту «Український Схід» відбудеться презентація нового видання, яке є рефлексією на події, що вже сьомий рік відбуваються на східних теренах нашої країни, – російсько-українську війну.

Книжка «МІР/1.2.6 – Економічна складова» – це продовження першого видання Наталії Ширант (Фурсіної) «МІР/1.2.6 Джерело віри – правда». У назві закладені певні значення, які дають зрозуміти, що це дослідження – спроба аналізу навколо еволюції війн та технологій (М-маніпуляція, І-істерія, Р-результат, 1 – одна Україна, 2 – дві революції (сучасності), 6 – шість президентів України).

Авторка знову повертається до роздумів і досліджень теорії конфліктів і сучасних війн. Адже у процесі суспільного прогресу війна, не змінивши своєї сутності, зазнала чимало змін у формі та методах її ведення, змінилися і технології війни – вони постійно вдосконалюються. Опосередковані, гібридні війни… Все частіше збройний конфлікт так вдало маскується, що назвати його напряму війною немає можливості, хоча відкрито ведуться воєнні дії, руйнуються окремі населені пункти, гинуть люди…

Теоретична частина книжки доповнена спогадами та роздумами українських воїнів, які погодилися надати відверті інтерв’ю. Це люди, життя яких назавжди змінилося. Змінилося через війну, на чолі якої – маска гібридності. Їх історії – це життя вільних людей у вільній країні, яка зазнала тиску з боку окупантів.

Більше поговоримо на зустрічі з авторкою та героями нового видання.

17 вересня, 14:00. Національний музей Історії України у Другій Світовій Війні, вул. Лаврська 24


0 коментарів

Залишити коментар

avatar