29 Березня 2024, 01:41 | Реєстрація | Вхід
/ 27 Львівський міжнародний BookForum | Online - 20 Вересня 2020

27 Львівський міжнародний BookForum | Online

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 20 Вересня 2020 (Неділя)
Час: 08:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1764


14-20 вересня 2020 року Львівський міжнародний BookForum традиційно стане глобальним майданчиком для обговорення суспільно важливих тем, проте вперше в онлайн-

Фокусна тема цьогорічного фестивалю — «Перепис населення: знати, хто ми є». Її кураторкою стала літературознавиця і критикиня Ганна Улюра.

Програму формує 31 тематичний кластер і спецпроєкт. До 137 онлайн-подій BookForum приєднались понад 300 учасників. Серед них — 23 іноземних автори з 5 континентів.

«Цьогоріч ми сформували програму за питаннями перепису населення. Кожна дискусія, читання, розмова, лекція — це відповідь на одне з 8 питань опитувальника. Усі спікери та спікерки у програмі — не випадкові. Вони готові чесно відповідати, а ми — слухати і почути», Софія Челяк, програмна директорка 27 BookForum.

Почесна гостя фестивалю — американська письменниця та музикантка Патті Сміт.

Спеціальні гості — мексиканська письменниця Фернанда Мельчор, австралійська письменниця Гізер Морріс, британський письменник Пітер Померанцев.

Цьогоріч навколо BookForum об’єднались 6 літературних фестивалів, які проводитимуть події у межах спецпроєктів: Мистецький Арсенал, Мистецький фестиваль «Ї», Кримський інжир, Translitarium, Острів Європи та Meridian Czernowitz.

Спільно з Respublica FEST, Форуму видавців вдалось трансформувати у новий формат і «Ніч поезії та музики non-stop». Тому 19 вересня ви можете зібрати друзів, під‘єднати колонки й влаштувати домашню вечірку.

Усі події 27 BookForum — безкоштовні. Онлайн-трансляції пройдуть на сайті bookforum.ua.

Програма фестивалю: https://bookforum.ua/events/


27 BookForum відбудеться за підтримки УКФ та Львівської міської ради, у партнерстві з Fedoriv Group. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar