26 Квітня 2024, 07:17 | Реєстрація | Вхід
/ Open Call | Прийом есеїв до «Путівника Київські Хащі» - 15 Вересня 2020

Open Call | Прийом есеїв до «Путівника Київські Хащі»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Вересня 2020 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 621


Видавничий проєкт Addenda Press спільно з фондом IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. запрошують поділитися есеями, історіями та візуальними матеріалами про київські хащі — Лису Гору, Горбачиху, Жуків Острів, Голосіїво та інші для створення путівника зонами біорізноманіття в місті.

Видання має мету зафіксувати сучасний ландшафт цнотливих частин міста Києва, які поки не поглинула забудова та підкреслити їхню екологічну та культурну цінність. Проєкт складатиметься з друкованого путівника — серії есеїв поєднаних із ментальними мапами та фото поштівками. В окремих есеях про кожне з місць ми хочемо описати: походження назви, історію місця, культурну та екологічну цінність сьогодні. Важливою складовою є опис сучасних конфліктів: можливих загроз для існування таких місць. Зокрема для формування ментальних мап ми шукаємо персональні історії, повязані з цими місцями.

Якщо Ви мешкаєте поблизу таких місць і у вас є особливі історії, пов'язані з ними, або ви хотіли б їх разом відвідати та привнести будь-які інші матеріали (наприклад, фото або відео) для проєкту, залиште Ваші дані в цій формі forms.gle/MjrDYTQJZ9H7n6D79 до 15 вересня включно. Після цього ми зв'яжемося з Вами для обговорення створення матеріалів для видання.

Повний перелік місць ви можете побачити за лінком: https://bit.ly/2YZXRcW

Проєкт реалізовано в рамках міжнародної резиденції "Ландшафт як монумент" ініційованої фондом IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. за підтримки Український культурний фонд. Куратори: Dmytro Chepurnyi та Oleksandra Pogrebnyak. 

Контакти: Марія Пашкова, +380505222058, addenda.press@gmail.com



0 коментарів

Залишити коментар

avatar