25 Квітня 2024, 20:06 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Анрі Бошо «Блакитний хлопчик» - 19 Серпня 2020

Презентація книги Анрі Бошо «Блакитний хлопчик»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Серпня 2020 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Кав’ярня-галерея Orthodox
Адреса: вул. В.Житомирська 21а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 495


Поговоримо про відносини з дітьми-аутистами за кавою?

Запрошуємо на презентацію книги неймовірного Анрі Бошо «Блакитний хлопчик». Про вигаданий світ, а може і не вигаданий. Про непростий шлях митця, а може захопливо-інший. Про стереотипи до аутизму, а може нерозуміння. 

Вас запрошує Максим Бровченко, хлопчик з аутизмом, якому майже 9. Малює неймовірні космічні картини. Пише дитячу космічну фантастику. Мріє стати астрофізиком і познайомитися з Ілоном Маском. 

Білл Петерс, 38-річний американець-аутист, який переїхав до України, щоб допомагати сім’ям спілкуватися зі своїми аутистами, а дітям знайти власне розуміння цього світу та шлях. 

Іван Рябчий, перекладач, видавець, лауреат премії імені Максима Рильського Кабінету міністрів України (2016 рік), "Ars Translationis" імені Миколи Лукаша (2019 рік), "Scovoroda" Посольства Франції в Україні (2015, 2016 та 2018 роки), засновник і директор видавництва "Пінзель", виконавчий директор Міжнародного фестивалю мистецтв "Anne de Kyiv Fest". 

Інна Сергієнко, мама хлопчика з аутизмом. Ініціатор та ідеолог руху аутизму в Україні. Консул Європа-Аутизм в Україні. Засновниця Міжнародної громадської організації «Дитина з майбутнім». Координатор платформи «Україна дружня до аутизму» (Autism Friendly Ukraine).  Лауреат Міжнародної премії International Natural Autistic People Award. Консультант з питань розуміння аутистичної поведінки та комунікації.

Чекаємо вас 19 серпня о 19.00 у чарівному сквері київських інтелігентів, де вас зустрічатиме кав’ярня-галерея Orthodox по вул. В.Житомирська 21а. 

Кількість місць обмежена, тому просимо реєструватись. Незареєстровані учасники не будуть мати можливість потрапити на презентацію.


Всі учасники заходу будуть мати можливість придбати книгу із 10% знижкою.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar