27 Квітня 2024, 02:19 | Реєстрація | Вхід
/ Лайфхаки від організаторів МАЧ 2020 - Львів - 18 Серпня 2020

Лайфхаки від організаторів МАЧ 2020 - Львів

Категорія: «Події»
Дата: 18 Серпня 2020 (Вівторок)
Час: 16:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 472


Один з найбільших львівських літературних фестивалів – Місяць авторських читань 2020 – завершився 31 липня. Впродовж цілого місяця щодня у онлайн-трансляціях відбувалися авторські читання українських, чеських, польських та угорських письменників і письменниць. Загалом фестивальні трансляції зібрали понад 100 тис. переглядів, і продовжують поширюватися вже у форматі записів.

МАЧ ще два роки тому став першим українським фестивалем, чиї події у повному обсязі транслювалися наживо. Втім, трансляція реальних подій та проведення виключно онлайнового проєкту і технічно, і комунікаційно, і організаційно – зовсім різні речі. Про усі нюанси, з якими зіткнулася команда фестивалю Місяць авторських читань 2020, лайфхаки та несподівані здобутки організатори планують розповісти усім зацікавленим в рамках zoom-презентації 18 серпня о 16:00. Реєструйтеся за посиланням, щоб отримати запрошення. 

У попередні роки фестиваль збирав відгуки аудиторії безпосередньо під час читань – через анкетування та спостереження за відвідуваністю подій, відгуки гостей. МАЧ завжди позиціонувався як камерний формат, де є прямий доступ до авторів і близька комунікація з ними. Пандемія і дистанціонування внесли свої корективи, і тому організатори також зацікавлені зібрати відгуки глядачів та глядачок оновленого формату – аби зрозуміти, як культурні події змінюються для їхньої аудиторії у онлайні, і зробити висновки задля подальшої роботи. Тож усіх, хто дивився авторські читання МАЧ 2020, запрошують заповнити невеличке опитування за посиланням. 

Сторінка Місяцю авторських читань у Facebook: facebook.com/misyacavtorskykhchytan/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar