16 Квітня 2024, 17:35 | Реєстрація | Вхід
/ Online-BarCamp: On/Off: Creating The New Normal - 31 Липня 2020

Online-BarCamp: On/Off: Creating The New Normal

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 31 Липня 2020 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 760


Книжкові ярмарки та фестивалі скасовано, а професійні зустрічі у книжковій сфері не можуть відбуватися через пандемію Covid-19. Щоб заповнити цю прогалину, Гете-Інститут ініціював перший онлайн-баркемп «ON/OFF: створюючи нову нормальність». Він реалізується Гете-Інститутом в Україні за співпраці з Книжковим Арсеналом, Франкфуртським книжковим ярмарком та за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Детальніше на сайті Goethe-Institut Ukraine...

Що таке баркемп? 

Баркемп — це інтенсивна подія, яка залучить фахівців книжкової індустрії з України, Німеччини, Грузії та Білорусі до спілкування та обговорення питань, що стосуються ярмарків/фестивалів, книжкової промоції та візуального сторітелінгу, як в онлайні, так і в офлайні.


Форма конференції

Баркемп відбудеться в онлайн-форматі 20 серпня 2020 року. За десять днів до початку відкриються канали для обговорення, щоб учасники та спікери мали змогу поспілкуватися щодо тем і наповнення баркемпу. Учасники — не просто глядачі, вони — активні творці!

Теми

Баркемп зосередиться на трьох викликах створення нової нормальності: 
  • Ярмарки та фестивалі;
  • Книжкова промоція;
  • Візуальний сторітелінг.
Поміж цим буде достатньо часу на неформальне спілкування та обмін досвідом. Спікери з Німеччини та України говоритимуть на такі теми, як віртуальні книжкові стенди, онлайн/офлайн-моделі книжкових ярмарків і конкурси найкращого книжкового дизайну.

Хто може подати заявку? 

Подати заявку можуть представники професійної аудиторії книжкової індустрії. 
Зверніть увагу: До участі у баркемпі ми можемо запросити лише одного/одну представницю/ка з кожної організації чи компанії. 

Родзинка баркемпу

Подією-завершенням стане ексклюзивний перформанс за участі Сергія Жадана (Україна), Володимира Камінера (Німеччина) та Юрія Гуржи (Німеччина) для учасників баркемпу. Вони виконають нові тексти про кризу, спричинену коронавірусом, поєднавши їх із музикою. Відео виступу буде доступним для широкої аудиторії після завершення баркемпу.

Робоча мова баркемпу — англійська.

Прийом заявок розпочинається 20 липня й триватиме до 31 липня 2020 року на сайті Гете-Інституту. Ви можете подати заявку як представник професійної аудиторії книжкової індустрії. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar