23 Квітня 2024, 09:40 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс коміксів «Оцифрована реальність» - 31 Липня 2020

Конкурс коміксів «Оцифрована реальність»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Липня 2020 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 2211


Фестиваль Популярної Культури «Akarifest» оголошує онлайн конкурс коміксів на тему «Оцифрована реальність». Автор кращої роботи отримає грошову винагороду у розмірі 1000 гривень та 2 квитки на Фестиваль Популярної Культури «Akarifest 2020» (квитки на фестиваль дійсні за умови зняття обмежувальних заходів щодо поширення COVID-19).

Правила участі:
1. Для участі в конкурсі всім охочим необхідно подати заявку в терміни від 1 травня до 31 липня (включно). 
2. До участі допускаються, як роботи виконані індивідуальним автором, так і роботи виконані в співавторстві (до 2-х осіб). 
3. Від одного учасника чи співавторства приймається не більше однієї роботи. Кожна робота оформлюється окремою заявкою. 
4. Для участі в конкурсі необхідно намалювати арт (ілюстрацію, картинку, малюнок), присвячений темі «Оцифрована реальність». 
5. До участі допускаються скани та фотографії робіт виконаних традиційними засобами (олівець, вугілля, акварель, олія і т.д.), а також оригінали робіт створені за допомогою графічного планшета або комп'ютера. 
6. До участі допускається зображення персонажів з будь-якого східного чи західного джерела (аніме, манга, мультфільм, мультсеріал, фільм, серіал, комікс, відеогра, література і т.п.). 
7. До участі допускаються сюжетно завершені оригінальні роботи створені спеціально для фестивалю. Роботи, які брали участь в інших конкурсах або були опубліковані в мережі Інтернет до моменту оголошення конкурсу будуть дискваліфіковані. 
8. Забороняється використання скріншотів першоджерела, концепт-дизайни інших художників, а також чужих малюнків, фотографій, кліпартів і т.д. 
9. Забороняється пропаганда суїциду, демонстрація оголеної натури, надмірна агресія і ненормативна поведінка (нецензурна лексика, непристойні жести, образливі дії і т.п.). 
10. Кожен учасник погоджується з тим, що його робота або будь-яка її фото- та відеозйомка, може бути використана організаторами з метою просування подальших заходів фестивалю (розміщення на сайтах, в соціальних мережах, в презентаціях, в рекламної друкованої продукції і в матеріалах ЗМІ). 
11. Список прийнятих учасників буде оголошено після 1 серпня за допомогою СМС розсилки на вказаний вами e-mail. 
12. Список переможців буде оголошено 9 серпня у соціальних мережах фестивалю. 
13. Запрошуємо вас відвідати офіційну церемонію нагородження, яка відбудеться 15 серпня 2020 року в рамках фестивалю Akarifest 2020. 

Вимоги до оформлення робіт: 

1. Роботи приймаються у форматі А4 (210×297 мм), тип файлу .jpg, jpeg з розширенням 300 dpi, в кольоровій системі RGB. 
2. Орієнтація сторінки може бути як вертикальною, так і горизонтальною (на розсуд автора); 
3. Роботи виконані у традиційному стилі повинні бути відскановані або сфотографовані в хорошій якості. При необхідності обріжте малюнок для видалення небажаного вмісту. 
4. Обсяг роботи не більше однієї сторінки (стрічка із 2-6 кадрів); 
5. Роботи приймаються українською, російською та англійською мовами. Дозволяються роботи без слів. 

Права організаторів: 

1. Організатори мають право відхилити і зняти заявку в разі недотримання правил, прояви неповаги до інших учасників або чинення тиску на оргкомітет та журі. Також організатори залишають за собою право відмовити в прийнятті заявки без пояснення причин. 
2. Організатори мають право зобов’язати учасника надати поетапне виконання малюнка. 
3. Організатори залишають за собою право вносити зміни до поточних правил. 

Координаторка конкурсу: Валентина Намєснік, valentinenamesnik@gmail.com, Insta: valentina_namesnik, Telegram/Viber: 0969080862


0 коментарів

Залишити коментар

avatar