18 Квітня 2024, 08:51 | Реєстрація | Вхід
/ Лайфхаки класиків: онлайн-курс з історії літератури - 6 Квітня 2020

Лайфхаки класиків: онлайн-курс з історії літератури

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 06 Квітня 2020 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: 1500 грн.
Місто: Київ
Місце: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1455


2 березня стартує Онлайн-курс з історії літератури «Лайфхаки класиків» від LITOSVITA. У програмі — 10 лекцій і 1 бонусна (22 години занять). Це курс про визнаних письменників і їхні головні тексти, без яких неможливий сучасний літпроцес. 

Слухачі дізнаються про лайфхаки творчості та письменницький інструментарій, яким користувались класики: Джордж Орвелл, Джон Р. Р. Толкін, Агата Крісті, Стівен Кінг, Джером Девід Селінджер, Василь Стефаник, Джеймс Джойс, Вільям Голдінг, Стефан Цвейг і Федір Достоєвський. 

Унікальність курсу в тому, що лектори створять таймлайн від написання тексту класиком, його публікації і сприйняття критикою, до ідеї, як використовувати такий досвід у своїй письменницькій діяльності. 

Лектори:

  • Ростислав Семків – літературознавець, директор видавництва «Смолоскип», доцент у Києво-Могилянській Академії, автор книжок «Як писали класики» та «Як читати класиків». 
  • Євгеній Стасіневич – один з найбільш впливових літературних критиків країни, публіцист, теле- і радіоведучий, автор книги «27 інтерв’ю Євгенію Стасіневичу». 
  • Богдана Романцова – літературознавиця, критикиня, публіцистка, редакторка у видавництві «Темпора», лекторка на багатьох освітніх платформах. 
  • Олена Гусейнова – літературознавиця, поетка, журналістка, ведуча програм «Культура.live», «Книжкова лавка. ТОП-7», «Епізоди» та «Без письменника». 
  • Ірина Ніколайчук – літературознавиця, редакторка, критикиня, координаторка копірайтерів у IT. 
Як взяти участь?

Щоб стати учасником курсу, потрібно зареєструватися: http://bit.do/fp7Pt 
Зареєстрованим учасникам ми надішлемо детальну програму та всі деталі щодо участі.

Вартість: 1500 грн. У вартість входить: 10 лекцій + 1 бонусна (онлайн-трансляції); відеозаписи і презентації з усіх лекцій (зберігатимуться протягом місяця після закінчення курсу, до 6.05.2020); електронний сертифікат.

Дати проведення: 2 березня – 6 квітня 2020 (заняття з 19:00 до 21:00 по понеділках і середах). Зверніть увагу: якщо у вас не буде можливості переглянути трансляцію лекції, вона буде доступна для перегляду до 6 травня 2020 р.

Місце проведення: ви можете слухати курс із будь-якої точки світу:) 
Організатор: LITOSVITA. Контактний телефон: 095-849-16-33


0 коментарів

Залишити коментар

avatar