24 Квітня 2024, 10:48 | Реєстрація | Вхід
/ Поезія та винчик: Ната Єрьоменко, Марія Агісян - 25 Березня 2020

Поезія та винчик: Ната Єрьоменко, Марія Агісян

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2020 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 488


Як може відбуватися культура в умовах, коли наші життя підпорядковуються правилам карантину? Якими можуть бути нові формати та "домівки” для існування культури та мистецтва в часи соціальної ізоляції та непевності? Та чи зможе онлайн стати нашим (хоча б тимчасовим) прихистком, аби не зупиняти мистецький діалог між людьми та містами?

Давайте спробуємо! "Асортиментна кімната” голосно закликає "Альо, Чернівці!” та запрошує всіх бажаючих на серію розмов з хорошими розумними людьми, які думають про мистецтво та/або роблять мистецтво на Буковині. Чому ми це робимо? З одного боку, ми "просто” переводимо в публічний онлайн-простір наші рефлексійні розмови з чернівецькими колегами, бо вони - і розмови, і колеги - видаються цінними для ширшого кола. З іншого, нам дійсно важливий мистецький діалог між Івано-Франківськом та Чернівцями та нам залежить на тому, аби він тривав в онлайні, поки зв'язки в офлайні тимчасово поставлені на паузу.


Тож, приєднуйтесь до однієї (двох, всіх) з трьох розмов:

Поезія та винчик: Ната Єрьоменко читає (і п’є), Марія Агісян розмірковує (і п'є)
25 березня, 18:00-20:00 | zoom in

Щоб зберігати спокій в голові та поезію в серці, будемо читати вірші та пити винона прямому зв’язку із Чернівцями. Поезію читатиме Ната Єрьоменко, модеруватиме Марія Агісян.

Ната Єрьоменко - учасниця Meridian Czernowitz та Львівського міжнародного літературного фестивалю. Есе та вірші публікувалися у збірках "Жіноче коло” (2013), "Літопис самовидців: дев’ять місяців українського спротиву”, "Культура 3.0”, та "Majdan! Ukraine, Europa" (2014). У 2013 вийшла перша збірка віршів "Реверс”.

Марія Агісян - кураторка мистецьких проектів SVAYA СВАЯ та Zwanzig Partisanen, вчителька етики та естетики в неіснуючій постапокаліптичній школі. А ще Марія - та сама людина, з якою хочеться пити вино та говорити про поезію в часи, коли весь світ, здається, розлітається на шматки.

Доєднатися до розмови можна з 17:45 за цим лінком - https://zoom.us/j/884608931
Розмова відбуватиметься в програмі zoom. Якщо ви ще не користувались цією програмою - на комп'ютері вона встановить все сама та швидко, а на телефоні треба завантажити безкоштовний додаток. Реєструватися та мати свій акаунт в zoom не треба (хоча, звичайно, можна, хто вам заборонить)

Важливо! - Кожен та кожна зі своїм вином)


В рамках умовного проекту "Альо, Чернівці!" відбудуться ще дві онлайн-розмови:

26 березня, 18:00: DIY-майстерня та мистецька освіта: SVAYA розказує, Олексій питає 
1 квітня, 18:00: Постправда і фейк[оологія] в мистецтві: Сушинський та Полатайко 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar