20 Квітня 2024, 06:28 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки малої прози «Один літній день» - 17 Березня 2020

Презентація збірки малої прози «Один літній день»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Березня 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 526


Книгарня «Є», видавництво «Моторний равлик» та літтусівка «Екзистенц_і_я» запрошують на презентацію збірки малої прози «Один літній день», що відбудеться 17 березня 2020. Початок — о 19:00 год.

Для вас читатимуть: Любов Базь, Віталій Ніщименко, Даніель Свідерський, Тетяна Сидорова, Наталія Степанчук, Лариса Дубас, Вікторія Крижанівська, Іван Іщенко, Юля Шекет, Олеся Потаржевська. 

Співзасновниця видавництва «Моторний равлик» Любов Базь також розповість про особливості та пріоритети новоствореного видавництва. Модеруватиме захід: засновниця літтусівки «Екзистенц_і_я» Любов Єремічева.

Знаємо, вже скучаєте. За ароматом асфальту після дощу, запиленою стежкою, солоними морськими хвилями, свіжоскошеною травою… Та ще й босоніж. Зима вже позаду, а до літа ще цілих... 75 днів!  Але не страшно: ми «увірвемося» у нього цього вечора бодай на трохи.

Це буде презентація збірки з 14-ти оповідань від 14-ти учасників літтусівки Екзистенц_і_я. Одного дня вони зібрались, щоб описати один літній день. Ще одного дня вони зберуться з вами, щоб прожити ці відчуття уже разом.

Все почалось з того автори збірки, вирішили «вихопити» із буття один день і показати: він теж важливий, попри наш поспіх опинитися в омріяному далекому майбутньому чи настирливу звичку порпатися у минулому. Ось він, цей день — у всій своїй красі, з різноманітною емоційною палітрою, уроками, пригодами і навіть наслідками.


17 березня, 19:00. Книгарня «Є», Київ, Хрещатик, 46


0 коментарів

Залишити коментар

avatar