18 Квітня 2024, 07:14 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Під тиском. Наука про стрес» - 14 Березня 2020

Дитяча субота: «Під тиском. Наука про стрес»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2020 (Субота)
Час: 13:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 484


Книгарня «Є» та видавництво «Книжкова полиця» запрошують дітей і дорослих на знайомство з книжкою Тані Ллойд Кай «Під тиском. Наука про стрес» та зустріч з перекладачкою Ганною Лелів і психологинею та психотерапевткою Роксоланою Ортинська-Гривул. Захід відбудеться 14 березня. Початок о 12:30.

Ми всі колись переживали стрес — те відчуття, коли пітніють долоні, гупає серце і здається, ніби на тебе тисне каменюка. Так буває перед іспитом математики, під час сварки з другом чи навіть на шкільній вечірці.

Але що таке стрес? Як його розпізнати? Чи може бути корисним стрес?! Ми дізнаємось познайомившись з книжкою Тані Ллойд Кай «Під тиском», а ще поспілкувавшись з чудовою психологинею та мамою 3-х дітей Роксоланою Ортинською-Гривул. А ще послухаємо поради, що допоможуть зменшити тривожність та напругу. + Всі охочі, поставлять питання пані Роксолані та зможуть домовитись за індивідуальні консультації (якщо би в цьому виникла потреба).

Та це ще не все! Адже, цієї суботи, до нас завітає відома перекладачка Ганна Лелів й розкаже, як їй перекладалась така «специфічна» але така потрібна література. І, вже традиційно, ви будете мати змогу її спитати про все, що стосується перекладу або про все, що захочете). Обов'язкова попередня реєстрація за телефоном: 050 512 70 71 (Юля).

14 березня, 12:30. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7 | Подія у Facebook


0 коментарів

Залишити коментар

avatar