26 Квітня 2024, 01:00 | Реєстрація | Вхід
/ Як припинити гонитву за щастям та почати жити - 11 Березня 2020

Як припинити гонитву за щастям та почати жити

Категорія: «Події»
Дата: 11 Березня 2020 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Urban Space 500
Адреса: вул. Бориса Грінченка, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 500


Усе замахало... То, може, поговоримо? Друзі, 12 березня запрошуємо вас до Urban Space 500 на дискусію. Разом із блогеркою Татусею Бо та кризовим психологом Андрієм Козінчуком поговоримо про те, як нарешті подорослішати й перестати потурати своїм примхам (так, це завжди приємно, але користі від цього, на жаль, мало).

«Демократія може існувати тільки тоді, коли люди готові толерувати протилежні до своїх погляди, готові іноді відмовитися від того, чого їм хочеться, на користь безпеки й розвитку громади, коли вони готові йти на компроміси й терпіти, якщо щось відбувається не так, як їм хочеться. Іншими словами, демократія вимагає зрілих громадян зі сформованим характером»
 — Марк Менсон.

Єдиний логічний спосіб покращити світ — це покращити самих себе, пише Марк Менсон у своїй новій книзі «Усе замахало. Але надія є». Про це і поговоримо. Разом із нашими спікерами проаналізуємо, що взагалі таке оте міфічне "дорослішання", чому значна частина людей усе своє життя проживає із "дитячими" цінностями, та як це впливає на суспільство в цілому. Також подискутуємо, що ми можемо зробити в цій ситуації та як допомогти собі та суспільству нарешті "вирости".

Реєстрація на подію обов'язкова — http://bit.ly/2TejDXP

11 березня, 19:00. Київ, Urban Space 500, вул. Бориса Грінченка, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar