25 Квітня 2024, 23:14 | Реєстрація | Вхід
/ «Homo Deus» | Битва за та проти Харарі в ЦеХАБ - 3 Березня 2020

«Homo Deus» | Битва за та проти Харарі в ЦеХАБ

Категорія: «Події»
Дата: 03 Березня 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Київ
Місце: ЦеХАБ
Адреса: вул. Хрещатик, 29, Цитрус, 2 поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 533


Ювал Ной Харарі — це один з найбільш відомих і впливових інтелектуалів сучасності, проханий гість найпрестижніших конференцій і форумів, володар безлічі нагород. Людина, книги якої розійшлися тиражем більше 23 мільйонів екземплярів по всьому світу. 

Це автор вірусних і скандальних праць «Людина розумна», «Homo Deus» і «21 урок для 21 століття». Це Ювал Ной Харарі — ізраїльський історик, письменник і публіцист. Хтось надихається його ідеями, а когось вони лише дратують. 

То хто правий? Щоби народилась істина, ми вирішили провести інтелектуальний баттл 3 березня в ЦеХАБ Київ. А для більш запеклої дискусії ми запросили двох експертних модераторів.

Володимир Бандура — СЕО Innolytics Group, ex-CMO Signature, спікер iForum, IP Let Forum, InScience та івентів для Coca Cola, DTEK, Vodacom та інших компаній. Готував діалог з роботом Софією під час її візиту до України. 

Олексій Купрієнко — СЕО і керівник Underdog, співзасновник Nobel Project. Спеціаліст з кібербезпеки, керування відкритими даними, захисту бізнесу від свавілля влади та конкурентів, запрошений спікер TEDx.

Ми розділимось на 2 табори та влаштуємо інтелектуальну битву. Все для того, щоб у дискусії народилась істина, яка дасть відповіді на цікаві запитання. Чи є ідеї Харарі оригінальними та новими? 

Чи можна вважати його науковий доробок обгрунтованим і глибоким? Запрошуємо до ЦеХАБ Київ усіх, хто цікавиться особистістю і роботами Харарі, а також хоче подивитися на нього під новим кутом.

ЦеХАБ Київ (вул. Хрещатик, 29, Цитрус, 2 поверх)
3 березня (вівторок) з 19:00 до 21:00. Онлайн-трансляція — 200 грн
Offline — безкоштовно після реєстрації: https://s.citrus.ua/UjbHBL
Telegram-канал ЦеХАБ Київ: t.me/tsehubkiev



0 коментарів

Залишити коментар

avatar