19 Квітня 2024, 05:57 | Реєстрація | Вхід
/ ІV Дитячий літературний конкурс «ПероДактиль» - 28 Лютого 2020

ІV Дитячий літературний конкурс «ПероДактиль»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 28 Лютого 2020 (П'ятниця)
Час: 01:00
Вартість: 120 грн.
Місто: без обмежень
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 5682


Вчетверте стартував дитячий літературний конкурс «ПероДактиль». Організатори пропонують всім талановитим дітям від 8 до 16 років спробувати свої сили, відчути себе справжніми письменниками та поринути разом з ними в чарівний світ літератури! Окрім оцінки творів професійними членами журі, конкурс обіцяє стати справжнім фонтаном літературних подій: творчі зустрічі з письменниками, літературні вечірки, читання! Заплановані заходи будуть відбуватись не лише в столиці, а ще й у регіонах, тож можливість зустрітися з улюбленими сучасними письменниками буде і в поціновувачів літератури, що проживають далеко від столиці. 

Збір робіт триватиме до 29 лютого 2020 року. Тривалий термін подачі робіт дозволить устигнути творчим дітлахам написати та подати на конкурс більше власних доробків. Конкурсні роботи будуть оцінюватись за віковими категоріями і за жанрами написання, а переможці отримають цінні призи і подарунки, як від організаторів, так і від партнерів конкурсу. 



Географія конкурсу постійно розширюється, тож цього року організатори сподіваються отримати конкурсні роботи від дітей, що творять українською, проте проживають за межами України (конкурс територіальних обмежень не має). 

Церемонія нагородження переможців традиційно планується в одному з найдавніших міст України – Білій Церкві. Також планується видання альманаху, де будуть зібрані твори усіх фіналістів цьогорічного конкурсу.

Зареєструватись та подати твір можна на офіційному сайті конкурсу у розділі Взяти участьhttps://perodaktyl.com.ua/registration/. Правила конкурсу подано за посиланням - https://perodaktyl.com.ua/rules/.

Сторінка конкурсу у Facebook: https://www.facebook.com/perodakt/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar