29 Березня 2024, 03:54 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «(Не)відомі українці» у Верховній Раді - 20 Лютого 2020

Презентація «(Не)відомі українці» у Верховній Раді

Категорія: «Події»
Дата: 20 Лютого 2020 (Четвер)
Час: 14:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Верховна Рада України
Адреса: вул. Грушевського, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 560


20 лютого 2020 року на засіданні Книжкового клубу відбудеться презентація книги «(Не)відомі українці, які змінили історію». Це спільний проєкт інтернет-журналу Йод.media та видавництва Саміт-книга, який створений за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

«(Не)відомі українці, які змінили історію» – одна з небагатьох книг і перше за останні роки видання, що описує життя видатних українців, які вплинули на розвиток цивілізації. Вони зробили неоціненний внесок в науку, інженерію, літературу, мистецтво, проте їх імена невідомі широкому загалу через різні історичні обставини.

На засіданні Книжкового клубу чекаємо на Володимир Бородянський - Міністр культури, молоді та спорту України, народних депутатів, заступників голови Комітет гуманітарної та інформаційної політики Никита Потураев та Yevheniya Kravchuk, голову Український інститут національної пам'яті Anton Drobovych, державного секретаря Міністерства культури, молоді та спорту України Артем Биденко, керівницю проєкту, головну редакторку IOD Анну Мамонову; автора книги Миколу Сухомозского, керівників видавництва Саміт-Книга Иван Степурин (Ivan Stepurin) та Игорь Степурин (Igor Stepurin); засновника та шеф-редактора порталу "Забытое Наследие" Артура Рудзицького, українського мистецтвознавця, історика мистецтва України, міжнародного експерта мистецьких творів, професора Дмитра Горбачова.

Модераторка заходу - Світлана Привалова.

Для участі в заході та оформлення перепустки на вхід до парламенту слід надіслати свої паспортні дані кураторові Книжкового клубу Ігореві Степуріну до 12 години 14.02 (п’ятниця).

20 лютого, 14:00. Київ, Верховна рада України, вул. Грушевського, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar