25 Квітня 2024, 01:46 | Реєстрація | Вхід
/ «Історія анімації: як народжується мистецтво» - 15 Лютого 2020

«Історія анімації: як народжується мистецтво»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Лютого 2020 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва
Адреса: проспект Перемоги, 25а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 516


Презентація книги «Історія анімації: як народжується мистецтво»
Вхід вільний. Реєстрація за посиланням: https://pp-school.com/book_presentation

Про що книга

Коріння історії анімації знаходяться набагато глибше, ніж може здатися на перший погляд. Вона починається задовго до народження Уолта Діснея, появи кінематографа або винаходу фотоапарата. Але як далеко в століття ми б не дивилися перед нами завжди постануть історії людей. Ми побачимо як багато поколінь працювали над розкриттям таємниці магії анімації статичних зображень. Всі вони з різних епох, різних світів, але абсолютно ідентичні в одному - кожен пройшов свій шлях через тисячі труднощів заради кількох перемог. І тільки з'єднавши всі історії ми побачимо який колосальний фундамент лежить в основі народження будь-якого виду мистецтва.

Доповнена Реальність (AR)

Перша нон-фікшн книга з AR в Україні. «Історія Анімації: Як народжується мистецтво». Замість стандартних зображень в книзі використовуються тривимірні моделі, які наочно показують роботу анімаційних пристроїв різних епох. Та, звісно, про історично важливі анімаційні роботи ви тепер не тільки будете читати, а ще й бачити їх. Такого в літературі раніше не було:)

Можливо, ми стоїмо на порозі змін! Доповнена реальність та анімація мають спростити викладання складних технічних моментів, а також, це кращий інструмент візуального зображення ніж картинки.

Нікіта Кравцов 

Засновник студії анімації, яка створює ролики в науковій галузі. Серед яких відео для проекту Hyperloop і анімації для багатьох наукових проектів, в тому числі і для космічної галузі. У 2017 році відкрив школу анімації Pause to Play, яка налічує на сьогоднішній день більше 1 000 випускників. 


Київ, Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва, Проспект Перемоги, 25А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar