20 Квітня 2024, 03:58 | Реєстрація | Вхід
/ Обговорення книги «Математика кохання» - 12 Лютого 2020

Обговорення книги «Математика кохання»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2020 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Кропивницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Дворцова, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 479


Книгарня «Є» запрошує на обговорення книги Ханни Фрай «Математика кохання: стереотипи, докази і пошук остаточного рішення» (Видавництво «VIVAT») у рамках читацького клубу «КОЛОКНИГ». Захід відбудеться 12 лютого. Початок – о 18:00. Модераторка – Юлія Ярова.

«Кохання — як і практично все  в житті — має безліч патернів: починаючи з кількості наших сексуальних партнерів протягом життя й завершуючи тим, як ми вибираємо, кому написати на сайті знайомств. Ці патерни зазнають викривлень, відхилень, поворотів і розвитку; так само як кохання, математика якраз і створена, щоб їх описувати. Математика, по суті, є вивченням патернів: прогнозування погоди, руху елементарних часток і планет, розростання міст. Жодне з цих явищ не є бездоганно впорядкованим чи легко прогнозованим. Я хочу запропонувати вам новий підхід до любові — найпопулярнішої теми протягом усієї історії людства, і математика нам у цьому допоможе».

Ось так зухвало і водночас обнадійливо розмірковує про кохання Ханна Фрай. Що про це думають, ті хто вже прочитав її книгу? Приходьте, почуємо на зборах учасників читацького клубу «КОЛОКНИГ»! Модерує Юлія Ярова.


12 лютого, 18:00. Книгарня «Є», Кропивницький, вул. Дворцова, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar