27 Квітня 2024, 04:21 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс на кращі вірші для дитячого видання - 31 Грудня 2019

Конкурс на кращі вірші для дитячого видання

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Грудня 2019 (Вівторок)
Час: 01:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2670


ГО «Вся Україна читає дітям» оголошує конкурс віршів українською мовою для наймолодшого віку (від народження до трьох років) для публікації в «Першій книжці для малятка». «Першу книжку для малятка» отримуватимуть матері новонароджених дітей у пологових будинках України безкоштовно.

Основна мета проєкту – привернути увагу суспільства до ідеї читання дітям з перших днів життя українською мовою, послідовно пропагувати необхідність систематичного читання вголос для забезпечення інтелектуального розвитку та комунікативних здібностей дітей. Поширення практики читання українською мовою та популяризація українських авторів. Залучення батьків до свідомого виховання нового покоління, відкритого до світу, завдяки читанню утверджувати любов до державної мови. Підтримка ідеї родинного читання в кожній українській сім’ї.

Умови:


1. На конкурс приймаються оригінальні поетичні твори для наймолодшого віку (від народження до трьох років), написані українською мовою.

2. Термін подання творів – 01.12.2019 – 31.12.2019.

3. Конкурсні твори розгляне журі (відомі українські дитячі поети, письменники та літературні критики), результати конкурсу будуть оприлюднені 1 лютого на сайті ГО «Вся Україна читає дітям».

4. За підсумками конкурсу будуть відібрані поетичні твори для першого видання «Першої книжки для малятка».

5. Винагорода для переможців – публікація в «Першій книжці для малятка» з гонораром 500 грн. за вірш + авторський примірник книжки.

6. Тексти необхідно надсилати на адресу: allofukrainereadstokids@gmail.com

За результатами конкурсу з авторами-переможцями буде пiдписано угоду щодо авторських прав на твори, якi увiйдуть до «Першої книжки для малятка». Публiчна оферта буде розмiщена на сайтi ГО «Вся Україна читає дiтям» 1 грудня 2019 р.

Група проекту у Facebook: https://www.facebook.com/groups/835316763187243/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar