27 Квітня 2024, 00:24 | Реєстрація | Вхід
/ Юстина Добуш «Книжковий підсумок за рік» - 26 Грудня 2019

Юстина Добуш «Книжковий підсумок за рік»

Категорія: «Події»
Дата: 26 Грудня 2019 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 528


Книгарня «Є» запрошує на розмову з журналісткою Юстиною Добуш «Книжковий підсумок 2019: найцікавіше за рік». Захід відбудеться 26 грудня. Початок – о 18:30.

Книжки – це не тільки обкладинка і текст, а також і їхні презентації, обговорення, мотивації авторів та видавців створювати їх саме таким. Тому, підсумовуючи книжковий рік, поговоримо не тільки про тренди, а й про те, звідки і як вони взялись. Також згадаємо, якими були літературні фестивалі, окремі книжкові події протягом року і як вони впливають на літературний процес; подумаємо чи має вплив культурна журналістика на ці ж фестивалі та тренди. Ну і які ж підсумки без літературних скандалів, політики, болючої теми перекладів і нагород, міфів про смерть друкованої книжки та зменшення кількості читачів? На десерт же дізнаємось трошки про те, що нас чекатиме у 2020-му.

Ніяких списків найкращого чи найгіршого, просто спробуємо розширити контекст і побачити чи вартий 2019 того, щоб його запам’ятати. 

Юстина Добуш – культурна журналістка. Пише на «Zbruc», «Apofenie», «ЛітАкцент», публікувалась на «Читомо», інтерв'юерка серії розмов «Почуй Співпричетність» на Urban Space Radio та «Філософії перекладу» на «Збручі». Працювала на hromadske.ua. Модераторка.

26 грудня, 18:30. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar