19 Квітня 2024, 16:53 | Реєстрація | Вхід
/ «Я, Ніна» Яніни Соколової та Ольги Купріян | Презентація - 18 Грудня 2019

«Я, Ніна» Яніни Соколової та Ольги Купріян | Презентація

Категорія: «Події»
Дата: 18 Грудня 2019 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: За квитком музею
Місто: Київ
Місце: Мистецький Арсенал
Адреса: вул. Лаврська, 10-12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 570


Видавництво #Книголав, проєкт «Я, Ніна» та Мистецький Арсенал запрошують на презентацію та книжки «Я, Ніна» Яніни Соколової та Ольги Купріян у рамках виставки «Параска Плитка-Горицвіт. Подолання гравітації». Модераторка – Ірина Славінська

Повість «Я, Ніна» – це історія про життя журналістки Ніни написана у сповідальній формі та, фактично, є щоденником пережитого нею від початку хвороби і до кінця лікування. Ольга Купріян та Яніна Соколова написали повість, в основі якої лежать власні пережиті події, які у тексті тісно переплітаються з художніми вимислами.

Це оповідь зі щасливим фіналом, сповнена чесних емоцій та фізичних переживань. Героїня ділиться тим, як поступово змінювався її фізичний і зовнішній стан та про ті потрясіння, які спіткали її на шляху в складний період.  «Я, Ніна» – це книжка про любов, віру та силу, яка рухає скелі і доводить, що життя варте того, щоб за нього боротися.

Під час презентації можна придбати книжку та долучитися до автограф-сесії. 15 грн з продажу кожного примірника книжки буде перераховано на проєкт «Я, Ніна», який реалізовує програми зі збору крові, волосся, а також підтримує розвиток служб паліативної допомоги та профілактику онкології серед українців.

Вхід на подію за квитком на виставку «Параска Плитка-Горицвіт. Подолання гравітації»
Акредитація ЗМІ за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/13V19gec11KPRQmsrCE_EhBpccQomaptMswRhYx2r524/prefill

18 грудня, 19:00. Київ, Мистецький Арсенал, вулиця Лаврська, 12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar