29 Березня 2024, 10:29 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Презентація книжки «Озеро загадок» - 7 Грудня 2019

Дитяча субота: Презентація книжки «Озеро загадок»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2019 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 518


Книгарня «Є» та видавництво «Знання» запрошують на презентацію дитячої книжки «Озеро загадок» Марюса Марцинкявічюса, що відбудеться 7 грудня. Учасники: Галина Кирпа та Анна Полегенько. Початок – о 12:00. Модераторка – Тетяна Лахно.

Напередодні різдвяно-новорічних свят Книгарня «Є» та видавництво «Знання» запрошують усіх діток та батьків на презентацію неймовірно доброї і повчальної дитячої книжки «Озеро загадок» сучасного литовського письменника Марюса Марцинкявічюса. Під час презентації відбудуться розіграш книги, майстер-клас, інтерактивне читання та ще багато цікавенького!
  • Книжка отримала в Литві кілька нагород за текст та ілюстрації.
  • У 2018 р. її визнано найкращою книжкою року для молодших читачів.
  • Українська — шоста мова, якою перекладено цю книжку.
«Озеро загадок» книжка не лише про те, як допомагати всім, хто цього потребує. Вона також вчить помічати красу довкола, любити природу, цінувати друзів, розповідає про чари зими і про розваги, які ця пора року дарує дітворі, а найголовніше, звертає увагу дітей на особливості життя мешканців живої природи взимку та на небезпеки, які на них чекають у цей час і з якими вони часто не мають змоги впоратися самотужки.

Це історія також про те, як бути кмітливим та винахідливим, адже коли маєш бажання комусь допомогти, то обов’язково знайдеш спосіб це зробити!

7 грудня, 12:00. Книгарня «Є», Київ, вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar