29 Березня 2024, 11:47 | Реєстрація | Вхід
/ «Котлети з ведмедя» Юрка Космини у Рівному - 7 Грудня 2019

«Котлети з ведмедя» Юрка Космини у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2019 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 613


Книгарня «Є» та видавництво «Люта справа» запрошують на презентацію книжки Юрка Космини «Котлети з ведмедя», яка відбудеться 7 грудня. Початок – о 18.00.

Якщо ви вважаєте, що політична сатира в Україні зникла, як і хороший гумор? То ніт! Доки на наших екранах є такі програми, як «#@)₴?$0₴» або «ЧБ шоу». А все тому, що сценаристом цих програм, є поет-сатирик та журналіст Юрко Космина.

Юрко Космина — поет-фехтувальник, сміливий і елегантний, часом різкий у своїй дотепності, часом дотепний у різкості. Він розбирається із суперником віртуозно, встромляючи вістря своїх дотепів точно й виважено, при цьому ще й посміхаючись до захопленої публіки.

«Котлети з ведмедя» — збірка політичної сатири, у якій дісталося всім політикам та медійним персонам, які того заслужили. Крім того, це ще й підручник з найновітшої історії України. Тут ви можете побачити інфоприводи, про які лише нещодавно писали у Фейсбуці, та невмирущу мемологічно-політичну класику. Увага! Книга містить ненормативну лексику. Бажане вікове обмеження — 18+. А модеруватиме захід ще один відомий творець сатири та політичних епіграм - Олександр Ірванець.


7 грудня, 18:00. Книгарня «Є», Рівне, вул. Короленка, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar