25 Квітня 2024, 19:31 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нових перекладів Рея Бредбері - 6 Листопада 2019

Презентація нових перекладів Рея Бредбері

Категорія: «Події»
Дата: 06 Листопада 2019 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Кропивницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Дворцова, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 569


Книгарня «Є» та «Навчальна книга - Богдан» запрошують на презентацію нових перекладів Рея Бредбері за участю перекладачів Богдана Стасюка, Ірини Кобилянської та Дар’ї Миколенко. Захід відбудеться 6 листопада. Початок – о 18:00.

З-під пера Рея Бредбері народилась низка нині усіма улюблених творів, котрі з плином часу лише набувають популярності та, здається, ніколи не втратять актуальності і привабливості для сучасного вимогливого читача. Отож, фентезі чи повсякденність? У якому жанрі Бредбері найпереконливіший чи це лише питання смаку і відповідного настрою?

Перекладачі Богдан Стасюк, Ірина Кобилянська та Дар’я Миколенко, які зіткнулися з різними за жанром книгами Рея Бредбері поділяться своїм досвідом щодо цих та низки інших питань у дискусії, звернуть увагу на перекладацькі нюанси, розкажуть про персонажів та унікальну атмосферу кожного з творів, зокрема, продовження відомого «Кульбабового вина» — «Прощавай, літо!» та історії про містичну родину Елліотів (її представники нагадують сімейку Адамсів тільки на перший погляд) — під назвою «Із праху посталі».


6 листопада, 18:00. Кропивницький. вул. Дворцова, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar