20 Квітня 2024, 05:20 | Реєстрація | Вхід
/ «Степовий бог» Євгена Ліра у Дніпрі | Презентація - 5 Листопада 2019

«Степовий бог» Євгена Ліра у Дніпрі | Презентація

Категорія: «Події»
Дата: 05 Листопада 2019 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Д.Яворницького, 55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 592


Книгарня «Є» та видавництво «Дім химер» запрошують на презентацію книжки Євгена Ліра «Степовий бог» за участю автора. Захід відбудеться 5 листопада. Початок – о 18:30. Модератор – Сергій Легеза.

Хассара — це слово звучить, наче пісок, що скреготить на зубах. Безмежна руйнівна сила, яка існувала задовго до появи людства, знов прокидається серед порожніх степів. Та що про це може знати Сергій — чотирнадцятирічний хлопець, що волею випадку познайомився з дивакуватим відлюдником? Чи стане йому розуму лишитися осторонь, чи встоїть він перед спокусою рушити за спалахами химерного світла, що тут і там проймає Запропади-місто? І чи втримає Кам’яна Вежа натиск Великого Ніщо? Усі відповіді — в серці Степового бога.

Євген Лір відомий українському читачеві і як автор збірки екзистенційного горору «Підземні ріки течуть», і як перекладач не менш моторошних творів — завдяки йому українською заговорили творець «Короля у Жовтому» Роберт Чемберс та Алістер Кровлі, «найжахливіша людина на світі». Мешкає у Мелітополі, пояснює цим фактом свою прив’язаність до жахів.


5 листопада, 18:30. Дніпро, проспект Д.Яворницького, 55


0 коментарів

Залишити коментар

avatar