29 Березня 2024, 01:11 | Реєстрація | Вхід
/ Школа Культурного Менеджменту | Літературний сектор - 24 Листопада 2019

Школа Культурного Менеджменту | Літературний сектор

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 24 Листопада 2019 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: 5 міст України
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 4497


УАОД за підтримки Українського культурного фонду запрошує представників креативних індустрій з малих громад долучитися до Школи Культурного Менеджменту для сектору літератури та видавничої справи.

Для кого ця школа? Для всіх, хто пов’язаний із літературною та видавничою діяльністю: авторів, видавців, перекладачів, бібліотекарів, ілюстраторів, власників книжкових крамниць та літературних кафе (чи тих, хто тільки мріє про таке),  організаторів літературних подій, освітян, представників місцевого самоврядування в царині культури.

Під час 3-денної практики з провідними фахівцями у галузі проектного та грантового менеджменту, видавничої справи, маркетингових комунікацій та культурних інновацій ви отримаєте нові знання та навички для успішного розвитку  літературної та видавничої справи у вашій громаді, дізнаєтеся про наявні ресурси для розширення сектору,  познайомитеся з колегами з інших областей України.


Викладачі

Люс’єна Шум - Виконавчий директор БО «Благодійний фонд «Бібліотечна країна», фахівець із впровадження культурних інновацій в бібліотечній справі. Реалізовані проекти: «Жива сучасна бібліотека» (Донецька, Луганська обл.), «Трансформація бібліотек в сучасні центри розвитку громад» в Тернопільській обл; фотовиставка «Відродження бібліотек сходу України», «Підтримка бібліотек переміщених університетів Сходу та Криму», «Зелена бібліотека». Співавтор проекту «Київ читає».

Богдана Романцова - Редакторка видавничих проектів у видавництві «Темпора». Літературна критикиня. Перекладачка. Лекторка на постійній основі і кураторка «Річного курсу письменницької майстерності» від проекту «Літосвіта», лекторка на постійній основі лекційно-освітнього проекту «Nobilitet», Кураторка дискусійного проекту «Діалоги про» і Читацького клубу ЛітАкценту, авторка лекції «Як видати книгу: покрокова інструкція». Учасниця журі премій: «ЛітАкцент-року», «Книжка року Espreso». 

Сергій Потапов – проектний менеджмент. Спеціаліст із більше ніж 15-річним досвідом роботи в комерційних компаніях. Тренер програми «Формула Успішного Управління Проектами», викладач Львівської Бізнес Школи, Единбурзької бізнес школи, школи управління Українського Католицького Університету, консультант з проектного управління Національного банку України, Міністерства охорони здоров’я, МінРегіонБуду, Фонду Енергоефективності. 

Олександр Бабій - автор тренінгів та навчальних курсів з фандрейзингу, маркетингу та соціального підприємництва (для ПРООН, Клубу Сталого Бізнесу, Української соціальної Академії, інших).   Консультант з розробки і реалізації програм та донорської координації офісу розвитку малого та середнього підприємництва при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України. Розробник та автор курсів платформи з он-лайн-навчання та консультування для неприбуткових організацій.

Наталія Склярська - Спеціаліст із маркетингових комунікацій, подієвого маркетингу, зв'язків із громадськістю. Працювала в медіа, дипломатичних установах, представництвах найбільших світових мереж рекламних агенцій в Україні. Викладач  подієвого маркетингу та маркетингових комунікацій у (КМБС, Школа рекламних технологій, Marketing school StudPoint, КНУКіМ). Засновниця та продюсерка фестивалів «Тбілісоба на Андріївському узвозі», «Фестиваль культури народів Подолу», продюсерка проекту «Арт в Катакомбах». Авторка курсу «Соціальний капітал громади» для Відкритого університету Майдану.

Школи Культурного Менеджменту для сектору літератури та видавничої справи проходитимуть:

  • у Полтаві (31 жовтня - 2 листопада) - для представників Полтавської, Житомирської, Запорізької, Донецької (підконтрольна Україні частина), Рівненської областей
  • у Миколаєві (4-6 листопада) - для представників Миколаївської, Харківської, Чернігівської, Івано-Франківської, Луганської (підконтрольна Україні частина) областей
  • у Сумах (7-9 листопада) - для представників Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Волинської, Дніпропетровської областей
  • у Львові (18-20 листопада) - для представників Львівської, Одеської, Київської, Хмельницької, Чернівецької областей
  • у Вінниці (22-24 листопада) - для представників Вінницької, Закарпатської, Тернопільської, Херсонської областей
Участь у школі є безкоштовною. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також компенсують витрати на проїзд, за умови пред'явлення квитків.

Реєстрація на відбір за посиланням: bit.ly/2MVDGGk


0 коментарів

Залишити коментар

avatar