26 Квітня 2024, 10:17 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «У світлі світляків» Ольги Войтенко - 26 Жовтня 2019

Дитяча субота: «У світлі світляків» Ольги Войтенко

Категорія: «Події»
Дата: 26 Жовтня 2019 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 549


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують дітей віком від 10 до 13 років та їхніх батьків на розмову з Ольгою Войтенко та майстер-клас із створення капсули часу. Захід відбудеться 26 жовтня. Початок – о 14:00. Попередня реєстрація за номером 096 6218613 (Ірина).

Уявіть собі світ, у якому дітям не потрібно ходити до школи, вміти писати кульковою ручкою, читати книги, спілкуватися з батьками й однолітками. Їхнє життя вміщається у маленькому планшеті, котрий вони не випускають з рук ні вдень, ні вночі. Багато хто мріє про таке «ідеальне» життя. Та чи дійсно воно таке класне, як може здатися на перший погляд? І що буде, якщо раптом Інтернет зникне? А світ поглине темрява? Такого не буває, скажете ви. А от і буває.

Троє підлітків – герої книжки Ольги Войтенко «У світлі світляків» – змушені перевірити це на власному досвіді. Єві-Лізі доведеться відкласти планшет і вперше за багато років вийти на вулицю, Тімові – полишити улюблені книжки і стати її провідником у пітьмі, а Максові – заново шукати себе.

Ольга Войтенко - молода українська письменниця, її перша та друга частини фантастичної трилогії «У світлі світляків» вже знайшла своїх шанувальників по всій Україні. 2011 року авторка отримала диплом «Коронації слова» за кіносценарій для дітей. Працювала сценаристкою ранкової дитячої телепередачі «Світанок», що отримала «Телетріумф» (2013 року). Сценарії та фільми, зняті за її сценаріями, стали лауреатами низки нагород Міжнародних Кінофестивалів. Кілька років монтувала документальні фільми, займалася фотографією та працювала арт-директором.


26 жовтня, 14:00. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar