20 Квітня 2024, 01:28 | Реєстрація | Вхід
/ «Просте не означає звичайне» Іллі Школяра - 22 Вересня 2019

«Просте не означає звичайне» Іллі Школяра

Категорія: «Події»
Дата: 22 Вересня 2019 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 600


Книгарня «Є» запрошує на презентацію дивовижного артбуку Іллі Школяра «Просте не означає звичайне», яка відбудеться 22 вересня. Початок - о 17:00. Модераторка - Юлія Рахно.

Перед вами артбук у якому зібрані ідеї, кумедні історії, обмовки, які придумав і намалював Ілля Школяр. Батьки почали збирати його малюнки з 6-річного віку.

Накопичувалися вони близько п'яти років, поки не перетворилися в склад скетчбуків, різних записочок, колажів (які періодично публікувались в соцмережах). Аж поки не виникла ідея зібрати дещо з цього під однією обкладинкою.

Це своєрідний щоденник його відкриттів, інтересів і захоплень в різний час. Ілля доклав до цього не тільки руку, а й своє почуття гумору, яке більше апелює до дорослої авдиторії. Тому що у його мистецтва є елемент парадоксальності. Оскільки черпати натхнення з власних фантазій і небилиць як мінімум дивно.

Але воно має терапевтичний ефект - отримувати життєві уроки з того чого немає і моделювати ситуації на своїх персонажах, як це робить Ілля. Саме це змушує нас ідеалізувати, у щось вірити, сподіватися і бути оптимістом - а це все дуже хороші речі!


22 вересня, 17:00. Хмельницький, вул. Проскурівська, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar