25 Квітня 2024, 19:27 | Реєстрація | Вхід
/ Воркшоп з написання історій зі Stas' Gawronski (Італія) - 21 Вересня 2019

Воркшоп з написання історій зі Stas' Gawronski (Італія)

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 21 Вересня 2019 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: 800-1000 грн.
Місто: Львів
Місце: ITEAHub
Адреса: вул. Героїв УПА, 80
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 670


Клуб Анонімних Авторів запрошує на унікальну інтернаціональну лабораторію з творчого письма, яку проведуть тренери з Італії та України.

Воркшоп з творчого письма, це місце та час присвячені написанню історій, відкриті для всіх, хто бажає практикуватися та розвиватися у мистецтві сторітелінгу.

Лабораторія - розповсюджений досвід у літературі, де учасники пишуть та читають. У атмосфері радості, діалогу та дружби, ми читаємо, пишемо, уявляємо, слухаємо та творимо разом. Кожен учасник будує та розкриває свій талант через постійну та послідовну роботу та відкритий до роботи з редактором, який допомагає лабораторії та іншим учасникам.

Воркшоп дозволить:

  • краще усвідомити ваш письменницький голос; 
  • вдосконалити письмо у термінах точності, послідовності, прозорості та глибини вираження; 
  • розвинути можливість бачити реальність та в той самий час вигадувати історії; 
  • підвищити можливість слухати, порівнювати себе з іншими та винаходити чуттєвість до "смаку” більш інтенсивно й критично оцінювати приклади з літератури.
Лабораторія відкрита для всіх.

Ведучі: Стас Гавронські, професор з creative writing у LUMSA University у Римі, Італія, має 20-річний досвід викладання, автор програми CultBook, однієї з найважливіших італійських телевізійних передач, присвячених художній літературі та поезії.

Таіс Золотковська - авторка 9 книжок для дорослих та дітей, серед них "Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжки”, тренерка з creative writing, засновниця Клубу Анонімних Авторів (спільноти у фейсбуці та безкоштовних занять з творчого письма в різних містах України).

Дата і час: 21 вересня, 10:00 - 15:00. Тривалість: 5 годин з перервою на каву.
Місце: Львів, ITEAHub (вул. Героїв УПА, 80)

Організаційний внесок: 800 грн до 1 вересня; 900 грн до 10 вересня; 1000 грн після 10 вересня. Максимальна кількість учасників: 15 осіб. 

Щоб взяти участь: 1. Зробіть організаційний внесок за реквізитами: Приватбанк 4731 1856 0652 5753 Перська Т.А. 2. Заповніть форму:  https://forms.gle/MtJkD6Lxu4nYWcji6

Маєте питання? Пишіть Tais Zolotkovska :)

Мова викладання та написання творів: українська та англійська. Достатньо знати одну з мов, аби вільно спілкуватися та писати. 

Все, що вам потрібно — ентузіазм, відкритість та бажання вдосконалити письменницькі навички.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar