29 Березня 2024, 03:06 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація темного фентезі «Аркан вовків» в Коломиї - 13 Вересня 2019

Презентація темного фентезі «Аркан вовків» в Коломиї

Категорія: «Події»
Дата: 13 Вересня 2019 (П'ятниця)
Час: 12:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Коломия
Місце: Коломийська гімназія ім. Грушевського
Адреса: вул. Івана Франка, 19
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 514


У рамках презентаційного мото-туру письменник Павло Дерев'янко відвідає Коломию, де представить свій роман «Аркан вовків».

Автор розкриє міфи про характерників в українській культурі у контексті культу воїнів-звірів та його відображення в літературі, і розповість про те, як це сформувало світ його темного фентезі з елементами альтернативної історії.

Павло Дерев'янко – письменник, за фахом перекладач з арабської мови. 2019 року у видавництві «Дім Химер» вийшов його дебютний роман «Аркан вовків» у жанрі темного фентезі з елементами альтернативної історії. Це перша частина запланованої трилогії «Litopys Siroho Ordenu».

Рік 1845. Держава Хмельницького вистояла. Майже двісті років тут правлять виборні гетьмани та двопалатний парламент, Червона та Чорна ради, співіснують католицька та православна церкви, мова перейшла на latynku, у небі пливуть цепеліни, а серед людей живуть відьми. На захисті Українського Гетьманату стоять військо Січове, Таємна Варта і химерні лицарі Сірого Ордену, що володіють потойбічними силами…


0 коментарів

Залишити коментар

avatar