19 Березня 2024, 04:43 | Реєстрація | Вхід
/ Сценарна майстерня TERRARIUM. Інтенсив - 25 Серпня 2019

Сценарна майстерня TERRARIUM. Інтенсив

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 25 Серпня 2019 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: 5100 грн.
Місто: Львів
Місце: Студія 5 Floor
Адреса: вул. Заводська, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 727


З 24-25 серпня до кінця жовтня у Львові відбуватиметься TERRARIUM. Інтенсив - найбільша сценарна майстерня в Україні, для авторів, що прагнуть опанувати вміння створювати  історії для повноцінних сценаріїв фільмів. 

Програма курсу TERRARIUM. Інтенсив складається з десяти модулів і базується на теоретичних та практичних заняттях (співвідношення теорії і практики - 30/70). 

Сімнадцять учасників, яких буде відібрано на конкурсній основі, отримають можливість поетапного практичного навчання з розробки сценаріїв. Щовихідних учасники слухатимуть лекції провідних діячів українського кінематографу, виконуватимуть практичні завдання від лекторів, а опісля відбуватимуться практичні заняття та живі обговорення сценаріїв з лекторами курсу. В кінці курсу на учасників чекає пітчинг сценаріїв, за результатами якого буде відібрано найкращу роботу, яка увійде в альманах Тераріуму. Окрім того, в програму курсу входять читки сценаріїв з акторами. 

 
Курс розраховано на авторів, які хочуть написати сценарій короткого чи повного метру, виробити власну технологію роботи над сценарієм та отримати розуміння, що з цим робити далі – як презентувати сценарій, готувати заявку, шукати можливості виробництва тощо. 

Курс викладатимуть успішні українські режисери, сценаристи, актори, кінокритики та мистецтвознавці, зокрема, Дмитро Сухолиткий-Собчук, Марина Степанська, Катерина Горностай, Дарія Бадьйор, Євгеній Стасіневич, Максим Курочкін, Наталя Ворожбит, Римма Зюбіна та інші.

Кінцевий термін подачі заявок: 11 серпня 2019 року.

Вартість навчання складає 5100 грн. За результатами конкурсу буде відібрано 7 найкращих анкет, власники яких отримають стипендію, що покриває 100% вартості навчання. Кількість місць обмежена. 

Зареєструватися: http://bit.ly/Terrarium-Lviv
Програма проекту: http://www.terrarium.com.ua/#rec116314741
Сайт проекту: http://www.terrarium.com.ua/
Місце проведення навчання: місто Львів, вул. Заводська, 31, Студія 5 Floor 

Контакти: Ірина Ковальчук, координаторка проекту TERRARIUM. Інтенсив у Львові - +380 (93) 641 51 41, terrariumintensive@gmail.com
 
Проект організовано платформою "Terrarium”, ГО "Кінозона” спільно з ГО "Інститут Суспільних Ініціатив”, Radar Films, за підтримки Українського Культурного Фонду та Державного агентства України з питань кіно.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar